Karabüklülere Anayasa referandumunda ‘Hayır' oyu kullanmaları çağrısında bulunan Çakırözer, “Biz ve çocuklarımızın ‘nasıl bir ülkede yaşamak istiyoruz?’ sorusuna yanıt vereceğimiz 16 Nisan’da yavrularımızın geleceği için, umudumuzu yaşatmak için ‘Hayır’ diyoruz. Karabüklü yurttaşlarımızın da desteğini istiyoruz” dedi.

SIKINTILARI DİNLEDİLER

CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, CHP Ankara Milletvekili Gülsün Bilgehan ve Parti Meclis Üyesi Gamze Taşçıer Anayasa değişikliği teklifine ilişkin kaygılarını anlatmak, Hayırları çoğaltmak için Karabük’te yurttaşlarla bir araya geldi. CHP Karabük İl Başkanlığında partililerle bir araya gelen heyet, sivil toplum örgütleriyle buluştu, bölge esnafını ziyaret ederek, gençlerin sıkıntı ve taleplerini dinledi.

PAKET ÜLKE SORUNLARINA ÇÖZÜM ÜRETMİYOR

Ziyaretler sırasında bölge halkının sıkıntılarını dinleyen CHP’li heyet, Karabüklülere 16  Nisan’da ‘Hayır’ oyu kullanma çağrısında bulundu. Temaslar sırasında konuşan Çakırözer, “Ziyaretlerimiz sırasında gördük ki Türkiye’de var olan sıkıntılar Karabük’te de tüm yurttaşlarımızı etkilemiş durumda. Emekliler ile öğrencilerimizin çoğunlukta olduğu Karabük’te ekonomideki gidişat, işşizlik, terör tüm yurttaşlarımızı etkilemiş durumda... Emeklilerimiz alım gücünden, maaşlarının yetmediğinden dert yanarken, ekonomideki kötü gidişat tüm kesimi etkilemiş…Tüm bunlar ortadayken halk oylamasına sunulacak olan Anayasa değişikliği paketinde yer alan 18 maddede ülkenin karşı karşıya olduğu temel sorunlara ilişkin tek bir madde yok. Bizler emekçinin, emeklinin, çiftçinin, esnafın, sanayicinin, kadın erkek, genç yaşlı tüm halkımızın sıkıntılarının son bulması için ‘Hayır’ diyoruz. Demokrasi ve Cumhuriyet sevdalısı Karabüklü hemşehrilerimizin de bu kötü gidişata dur diyeceğine,  geleceğimize sahip çıkmak için ‘Hayır’ diyeceğine yürekten inanıyoruz” dedi.

ÖĞRENCİ KAHVEHANELERİNDE GENÇLERLE BULUŞTU

Karabük’teki öğrenci kahvelerinde gençlerle de bir araya gelen Çakırözer, Anayasa referandumuna ilişkin kaygılarını gençlerle de paylaştı, gençlere 16 Nisan’da sandığa gidin çağrısını yineledi. Sıkıntı ve taleplerini Çakırözer’le paylaşan gençler, gelecek kaygısı, mezun olduktan sonra işsiz kalma korkusu yaşadıklarını söylediler. Gençlerle sık sık bir araya geldiğini söyleyen Çakırözer ise, “Seçim bölgem olan Eskişehir’de sizler gibi gençlerimizle bir araya geliyor, sıkıntılarınızı hep birlikte konuşuyoruz. Ne gibi zorluklarla karşı karşıya olduğunuzu biliyorum. Sorunlarınızın giderilmesi için elimden gelen çabayı göstereceğim” dedi.