Uyanık Avukatlık Bürosu Eskişehir’de adaleti sağlama görevini yerine getiriyor. Müvekkillerine güven verme anlayışı ile çalışan büroda adaletin müvekkil için en iyi şekilde sağlanması adına çalışmalar yürütüyor.

Böylelikle haklarını elde eden müvekkiller duydukları güveni avukatlık ihtiyacı duyan yakınlarına iletme imkanı da buluyorlar. Eskişehir ceza avukatı ile çalışmak isteyenler için büro başarılı avukatları Mahmut Rasul Uyanık ve Cansu Önçler ile çalışıyor. Bu sayede davalar için profesyonel çözümler adaletin sağlanabilmesi adına uygulanıyor.

Uyanık Avukatlık Bürosunun Çalıştığı Alanlar

Etik hukuk kurallarına önem vererek çalışılan Uyanık Avukatlık Bürosu Türkiye hukuku üzerine yoğun çalışmalar yürütüyor. Ülkede hukukun kendi içinde türlere ayrılması nedeniyle de başarılı avukatların çalıştığı hukuki alanlar belirlenebiliyor.

Uyanık Avukatlık Bürosu’nun müvekkilleri için çalıştığı alanları şunlar oluşturuyor;

  • Bilişim
  • Tüketici hakları
  • Enerji
  • Vergi
  • Gayrimenkul
  • İflas ve İcra
  • Ceza
  • Aile
  • Miras
  • Sağlık

Eskişehir ağır ceza avukatı gereksinimlerine cevap veren büroda ceza hukuku başarılı iki avukatın çalışmaları ile adil şekilde uygulanıyor. Ceza hukukunu ilgilendiren konularda avukatlar müvekkilin ceza almamasını, ceza alacaksa bile en az cezayı almasını sağlama adına çalışıyorlar. Bunun dışında suçsuz tarafta bulundukları zamanlarda da karşı tarafın en ağır cezayı almaları için uğraş veriyorlar.

Uyanık Avukatlık Bürosundan Hukuk Makaleleri

Başarılı iki avukatın çalışmalarıyla varlık süren Uyanık Avukatlık Bürosu adaletin sağlanması için çalışmanın dışında hukuk bilgisine katkı sağlıyor. Bu amaçla web sitesinde hukuk makaleleri yayınlıyor. Bu makaleler sayesinde okuyucular suç, dava ve şikayet türleri hakkında bilgi alıyorlar.

Böylelikle davayla karşılaştıklarında haklarını ve ne yapmaları gerektiğini öğreniyorlar. Hukuk üzerine eğitim alanlar ise yeni bilgilere erişmiş oluyorlar. Hukuk alanında avukatların yayınladığı makaleleri okumak içinse web sitesi üzerindeki Hukuki Makaleler başlığının okunması gerekiyor.

Uyanık Avukatlık Bürosu İletişim Kurma

Eskişehir en iyi ağır ceza avukatı bulmak için Uyanık Avukatlık Bürosu ile iletişim kurmak gerekiyor. Bunun için büronun kullanmakta olduğu 0538 474 35 23 numaralı hattı kullanılabiliyor. Avukat Mahmut Rasul Uyanık ve Cansu Önçler ile birebir görüşmek isteyenler ise Eskişehir Tepebaşı’nda bulunan büroya giderek görüşebiliyorlar.

Ceza davaları üzerine avukatlık, anlaşmazlık çözümü veya hukuki konularda danışmanlıktan yararlanmak isteyenlerin ise büro çalışma saatlerini dikkate alması gerekiyor. Büro haftada 6 gün 08.00-18.00 saatleri arasında çalışırken Pazar günleri çalışma yapmıyor.

Uyanık Avukatlık Bürosu Online Ödeme

Ceza, miras, aile, sağlık ve icra hukuku üzerine çalışan avukat bulmak isteyenler hizmet için Uyanık Avukatlık Bürosu’nu seçtiklerinde ödemeyi online şekilde yapabiliyorlar. Avukatlık ücreti ve dava harçları gibi ücretler belirlenerek avukat tarafından kullanılan pos param üzerinden ödeme online şekilde gerçekleştirilebiliyor. Gerekli ödemeyi yapacak kişiler kamu ve özel bankalara ait olan kredi kartlarını kullanarak tek çekim veya taksitli ödeme yapabiliyorlar.