Eskişehir'de bir bankanın ATM'sine para yatırmak isteyen kadının 300 lirasını gasbettiği öne sürülen sanığın yargılanmasına başlandı.

Eskişehir 1. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davanın ilk duruşmasında tutuklu sanık Emrah Tozcalı (28) ile müşteki Nesrin Y. (56) ve tarafların avukatları hazır bulundu.

Sanık Tozcalı, savunmasında olay günü alkollü olduğunu öne sürerek, "Cezaevinden yeni çıkmıştım. Olay günü alkollüydüm, ne yaptığımı bilmiyordum. Gasp olayını hatırlamıyorum. Bu davanın kapanmasını, müştekiyle anlaşmayı istiyorum." dedi.

Müşteki Nesrin Y. ise bankamatiğe para yatırırken bu olayın yaşandığını anlatarak, ''Ben bağırınca çevredeki vatandaşlar sanığı yakaladı ancak sanık onlara bıçak çekti. Bu kişinin cezalandırılmasını istiyorum." diye konuştu.

Mahkeme heyeti, sanığın tutukluluk halinin devamına karar vererek, dosyadaki eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı erteledi.

Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Köprübaşı Caddesi'nde 5 Mayıs'ta şüpheli Emrah Tozcalı, bir bankaya ait bankamatiğe para yatırmak isteyen Nesrin Y'nin 300 lirasını gasbettiği iddiasıyla yakalanmış ve hakkında dava açılmıştı.