Eskişehir'in Çifteler ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 1 kişi tutuklandı.

Eskişehir'in Çifteler ilçesinde S.A isimli şahsın temin ettiği uyuşturucu maddeyi (Bonzai) ilçe merkezinde ikamet ettiği adreste sattığına dair alınan bilgi neticesinde Eskişehir İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM), Çifteler İlçe Jandarma Komutanlığı ve Çifteler İlçe Emniyet Müdürlüğünce ortak operasyon düzenlendi.

S.A. isimli şahıs ile eşi S.A.’nın ikamet ettiği adreste Jandarma narkotik köpekleri TETİK ve ALFA ile yapılan arama neticesinde;

(854) gr. Kannabinoid (Bonzai) maddesi,

(89) adet uyuşturucu madde satışında kullanılan kilitli poşet,

(1) adet kurusıkı tabanca,

(1) adet ruhsatsız av tüfeği ile (10) adet av tüfeği fişeği ele geçirilerek muhafaza altına alındı.

“Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti” suçundan gözaltına alınan şüphelilerden eş S.A. “Kullanmak için uyuşturucu ve uyarıcı madde satın almak, kabul etmek, bulundurmak” suçundan adliyeye sevk edildi. Eş S.A. alınan ifadesinin ardından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Gözaltı işlemi devam eden diğer şüpheli S.A. Çifteler İlçe Jandarma Komatanlığındaki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Çifteler Cumhuriyet Savcılığına sevk edildi. S.A. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Eskişehir L Tipi kapalı ceza infaz kurumuna teslim edildi.