Popüler mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp'a girilmiyor.WhatsApp'da bağlantı sorunu yaşandığı düşünülüyor. WhatsApp uygulamanın, mesajlaşma ve dosya gönderme seçenekleri dışında; bulunduğumuz konumu da arkadaşlarınızla paylaşabilmeniz mümkün. Bu nedenle bu gece buluşacaklar için hayati önem taşıyor. İşte WhatsApp'ta son durum...

Mesajlaşma uygulaması WhatsApp 21:45 itibari ile çöktü. Twitter üzerinden yaşanan duruma isyan eden kullanıcılar, WhatsApp’ta bağlantı sorunu olduğunu dile getiriyor. Kullanıcılardan ‘WhatsApp çöktü mü' ve ‘WhatsApp'ta mesajlar neden gitmiyor?' soruları üst üste geliyor.

Son dakika haberine göre WhatsApp'ın ne zaman geleceği ile ilgili bir belirsizlik var. Resmi açıklama bekleniyor

YILBAŞI GECESİ WHATSAPP’TAN KÖTÜ HABER

Bir çok ülkede en çok indirilen mesajlaşma uygulaması WhatsApp hayatımızın ayrılmaz bir parçası haline geldi. Dünyanın neresinde olursanız olun internet bağlantınızın olduğu her yerden sevdiklerinizle mesajlaşmanın yolu WhatsApp’tan geçiyor. Bu nedenle de yılbaşı gecesinde sevdiklerine ulaşmak isteyenler bağlantı sorunu ile karşılaştı.

SOSYAL MEDYADA WHATSAPP İSYANI BAŞLADI

Bazı kullanıcılar Whatsapp'da sıkıntı yaşayınca sosyal medyada ‘Whatsapp çöktü' mesajları göndermeye başladı. Bazı kullanıcılar ise uygulamanın çalıştığını öne sürerek şaşkınlıklarını dile getirdi.