2021-2022 YKS’de sayısal alanda Türkiye 2.si olan Eskişehir Gelişim Okulları öğrencisi  Doğukan Pirli, kentimizi gururlandırdı.

Konuyla iilgili açıklama yapan Gelişim Okulları sahibi Erdal Şahbaz, "Ülkemizin geleceği olan tüm öğrencilerimize bundan sonraki eğitim sürecinde ve hayatlarında başarı ve mutluluk diliyorum. Ayrıca 
YKS’de ; ilk 1.000’e giren 6, ilk 5.000’e giren 23 ve  ilk 10.000’e giren 37 öğrencimizi tebrik ediyor ve öğrencilerimizle gurur duyuyorum." dedi.

Şahbaz, "Gelişim Okulları 24 yıllık eğitim sürecinde her yıl elde ettiği geleneksel başarılarına yenilerini ekledi, bundan ekip olarak çok mutluyuz. Öğrencilerimiz elbette çalıştılar ve başardılar. Onların her zaman yanında olan ve onlara destek veren ailerine; her türlü akademik sorunda ve öğrencilerimizin sosyal yaşamlarında onlara destek olan “Gelişim”in tercübeli, nitelikli, dürüst ve vicdanlı yönetim takımına ve öğretmenlerime de teşekkürü borç bilirim. Hepsinin ellerine sağlık. Geleceğimiz olan gençlerimiz yolunuz açık olsun..Türkiye sizinle kalkınacak." ifadelerini kullandı.