Eskişehir Ticaret Odası Başkan Adayı Erdoğan Tekgöz, sektörel ziyaretleri kapsamında bir kez daha inşaatçılarla buluştu. Bu defa sektörün temsilcileriyle görüşen Erdoğan Tekgöz, TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Eskişehir Şube Başkanı Deniz Kılıç ve yönetim kurulu üyeleriyle mesleki sıkıntılara ilişkin görüş alışverişinde bulundu. Görüşmede inşaat maliyetlerindeki artışa bağlı olarak düşen daire satışları, yüksek konut kredi faizleri, inşaatçı olmayanların inşaatçılık yapması, parsel yetersizliği, inşaat yapım ruhsatlarında karşılaşılan sorunlar, hafriyat ve iskânla ilgili olarak kurumlarla yaşanan sıkıntılar  gündeme geldi.

Hemen Her Konuda Yalnız Bırakıldık

İnşaatçılar, Eskişehir Ticaret Odası’yla ilgili beklentilerini dile getirirken, çeşitli kurum ve kuruluşla yaşadıkları sorunların çözümü noktasında yalnız bırakıldıklarını ifade etti. Yine ETO’dan almak zorunda oldukları evraklarla ilgili karşılaştıkları en büyük sorunun zaman kaybı olduğunu belirterek, bu konunun yeni dönemde çözüme kavuşması dileğinde bulundu. ETO Başkan Adayı Erdoğan Tekgöz de  sahada olduğunu, inşaatla beraber  tüm sektörlerin beklentilerini çok iyi bildiğini vurguladı.

7 Nisan’da Sadece ETO’da Değişim Olmayacak

En dertli meslek mensuplarının başında inşaatçıların geldiğinin altını çizen Tekgöz, “7 Nisan sadece ETO’da değil, tüm sektörlerimizde değişimin, yeniliklerin başlangıcı olacak. Hiç merak etmeyin ve sabredin. 7 Nisan’da üyelerimizin değişime vereceği oylarla ETO imkansızlığın, çaresizliğin değil, umudun ve çarenin merkezi olacak. Seçimin ardından hiç vakit kaybetmeden meclisimizi, komitelerimizi harekete geçirip, sektörlerin acil çözüm bekleyen sıkıntılarına birer birer el atacağız. Bunu meslek mensuplarıyla, odalarımızla, ilgili kurum ve kuruluşlarla işbirliği yaparak gerçekleştireceğiz” dedi.