Eskişehir Ticaret Odası Başkan Adayı Erdoğan Tekgöz, “Değişim Seninle Başlar Ekibi”yle birlikte sahada çalışmalarını sürdürüyor. Tekgöz ve ekibinin 71 Evler Mahallesi’ndeki esnaf ziyareti de öncekiler gibi çok verimli geçti. Diğer bölgelerde olduğu gibi 71 Evler’de programlarına, muhtarlık ziyaretiyle başlayan Erdoğan Tekgöz ve ekibi, Mahalle Muhtarı Emir Dişbudak’la görüştü. Muhtarların, kent ekonomik ve sosyal yaşamı için çok önemli olduğunu ifade eden Tekgöz, “Güçlü şehirler için önce mahallelerimizin güçlenmesi, mahalle esnafımızın sorunlarının giderilmesi gerekiyor. Bu noktada muhtarlarımız köprü vazifesi görüyor” dedi. Tekgöz; 71 Evler Mahallesi Muhtarı Dişbudak’ın da mahallesine hakim, sorunlara duyarlı, işinin ehli bir yerel idareci olduğunu da söyledi. Muhtar Dişbudak da Tekgöz ve ekibine başarı dileklerini iletti.

Hizmette Öncelik Denilen Bir Gerçek Var

Erdoğan Tekgöz ve beraberindekiler 71 Evler Mahallesi’nde daha sonra esnafları ziyaret etti. ETO Üyesi olup olmadığına bakmaksızın tüm işyerlerine uğrayan, esnafa hal hatır soran Tekgöz, gittiği her yerde büyük ilgi ve sevgiyle karşılandı. Tekgöz’ü bizzat tanıyan esnaflarla, medyadan takip ettiklerini ifade eden esnaflar, duydukları güveni dile getirdiler. Sorunlarının çözümü noktasında seslerini duyuramadıklarını vurgulayan esnaflar, ETO’nun bugünkü yönetiminin kendilerini yalnız bıraktığını ve daha yeni yeni seçim çalışmaları için ziyarete başladıklarını, bugüne kadar ağırlıklarını koyamadıklarını söyledi. Odanın imkanlarının üyeler lehine kullanılmadığını vurgulayan esnaflar, “Hizmette öncelik denilen bir gerçek var. Siz elinizdeki imkânları ihtiyacı olan üyenize değil de en son yapacağınız işe harcarsanız yanlış yaparsınız” ifadelerini kullandı.

Oyunuza, Geleceğinize Sahip Çıkın

Yıllardır 71 Evler’de ticaret yapan bazı esnaflar da bugüne kadar ETO’dan hiçbir yöneticiyi görmediklerini, ajanda dışında herhangi bir hizmetinden yararlanmadıklarını söyledi. ETO Başkan Adayı Tekgöz, seçimlerde oy kullanma gereği bile duymadıklarını ifade eden üyelere, “Oyunuza, geleceğinize, şehrin geleceğine sahip çıkın” mesajı verdi. Kendisine açık destek veren esnaflara şükranlarını ileten Tekgöz, “Desteğiniz için muhakkak sandığa gitmenizi rica ediyorum. Bu seçim değişimi başlatacak bir seçimdir. Değişimi de sizler başlatacaksınız” diye konuştu.