Seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren ETO Başkan Adayı Ayhan Sezer ziyaretleri kapsamında bu kez eğitim sektöründe faaliyet gösteren firmaların yetkilileri ile bir araya geldi.

ETO HEP YANINIZDA OLACAK

Özel eğitim ve rehabilite sektöründe Eskişehir’e önemli hizmetlerde bulunan firmalar ile yaptığı ziyaretlerde görüşen Sezer, sorun ve beklentilere dair notlar aldı. Eğitim konusunun Eskişehir için çok özel alanlardan birisi olduğunu kaydeden Sezer; “Eskişehir’imiz bir eğitim kenti. Bunu söylerken özel sektörün şehre olan desteğini görmezden gelemeyiz. Biz de ETO’ da görev başına geldiğimizde, eğitimde hizmet veren üyelerimizi sonuna kadar destekleyeceğiz. Hem fiziki şartların iyileştirilmesinde, hem işlerin büyütülmesinde hem de finans kaynaklarına erişimde öncü olacağız” dedi.

ÜYE KENDİSİNİ YALNIZ HİSSETMEYECEK

Yaptığı görüşmelerde göreve gelmesi durumunda yapacaklarını da anlatan Sezer; “Bizler sizin içinizden çıkan, bu şehrin ticari hayatının tozunu yutmuş bir ekibiz. Sizlerin beklentilerini ve yaşadığı zorlukları en iyi biz biliriz. Bu nedenle her şart altında sizlerin yanında olacak bir ETO için göreve geliyoruz. Sizlerin desteği ile bu ağır yükü kaldırmaya talibiz. Seçimi kazanan taraf biz olacağız” dedi.