Emekli maaş müşterileri için verilen bu taahhüt imzadan dolayı verilecek promosyon ödemeleri üzerine verilen ek hizmetler sayesinde artışlar da meydana geliyor. Maaşları 1500 TL ye kadar olan vatandaşlar için 500 TL verilirken 1500 ve 2500 TL maaş alanlar için 625, 2500 TL ve üzeri maaş alanlar için de 750 TL promosyon ödemesi verilecek. Maaş zamlarının ardından vatandaşlar ne kadar promosyon ödemesini hangi şartlar ile alabileceklerini araştırmaya başladılar.

3 yılda bir promosyon ödemesi…

3 yıllık süre ile taahhütname imzalama koşulu ile emekli maaş müşterileri için promosyon ödemesi verilir. Vatandaşların ilk olarak bu noktada kendileri için uygun bir banka belirlemeleri ve bunun ardından taahhütname imzalamaları gerekir. Protokol imzalanmasının ardından üç yıl boyunca maaşlarını emekliler bu bankalarda alacaklar. Üç yılın sonunda istedikleri gibi başka bir bankaya taşıyabilirler. Fakat aynı bankada kalmak isteyen emekli maaş müşterileri bankaları ile yeni bir protokol imzalayabilir ve böylece yine aynı bankadan rahat bir şekilde promosyon ödemesi alabilirler.

2021 promosyon ödemeleri ne zaman verilecek?

Emekli vatandaşlar 2021 promosyon ödemeleri ne zaman verilecek diye araştırmalarına başladı. Bu ödemeler vatandaşların TC kimlik numaralarının son hanelerine göre belirlenerek yatırılacak. Promosyon ödemesi yatırılacak olan aylar;

  1. 0 ve 2 olan vatandaşlar için mart ayında
  2. 2 ve 4 olan vatandaşlar için nisan ayında
  3. 6 ve 8 olan vatandaşlar için mayıs ayında promosyon ödemeleri verilecek.

Verilen miktarlar kişilerin emekli maaşlarına göre belirlenecek. Bunlar; maaşları 1500 TL ye kadar olan vatandaşlar için 500 TL verilirken 1500 ve 2500 TL maaş alanlar için 625, 2500 TL ve üzeri maaş alanlar için de 750 TL promosyon ödemesi olarak ayarlanacak.