Seçimli Genel Kurulda mevcut Başkan Nadir Küpeli ile Celalettin Kesikbaş’ın listeleri yarışacak. Saat 14:00’te başlayacak Genel Kurul, Organize Sanayi Bölgesi İdari Binası’nda gerçekleşecek. Yaklaşık 550 seçmen oy kullanacağı seçimler saat 17:00’de sona erecek. Kesikbaş ve Küpeli, bugün yapılacak seçimin ardından, Nisan’da yapılacak Eskişehir Sanayi Odası seçimlerinde yeniden karşı karşıya gelecek.

“Eskişehir kazansın, Türkiye kazansın”

EOSB Başkan Adayı Celalettin Kesikbaş, sosyal medya hesabından ‘Birlikte Biz Kazanacağız’ ekibi adına açıklama yaparak, sanayicilere teşekkürlerini iletti. Kesikbaş, açıklamasında; “Değerli sanayici dostlarımız, 9 ay boyunca sizlere; ziyaretlerimizde göstermiş olduğunuz misafirperverlik ve sabrınız için çok teşekkür ederiz. Hep birlikte Eskişehir Sanayisinin geleceğini belirleyen yönetimi oylayacağız. Allah utandırmasın, hep birlikte yolumuzu açık etsin, Eskişehir kazansın. Türkiye kazansın. Seçim yeri: OSB binası. Seçim saati: 14:00 ile 17:00 arası. Oy pusula rengimiz kırmızı” ifadelerini kullandı.

“Söz sırası cesur yüreklerde”

Genel kurulların ve seçimlerin bir kurumun demokrasi şöleni olduğunu belirten Nadir Küpeli ise açıklamasında şunları kaydetti: “Ekibimizde bir araya geldiğimiz yüzden fazla takım arkadaşımızla birlikte kapı kapı dolaşarak sanayicimize neler yaptığımızı ve neler yapmak istediğimizi anlattık. Bunu da kimseyi kötülemeden, yıpratmadan ve birleştirerek yaptık. Ziyaret ettiğimiz insanlar bizim dostlarımız ve Eskişehir’i sırtlamış sanayicilerimiz…Cesur yürekler…Şimdi söz sırası onlarda.”