Seçimlere sıkı biçimde hazırlanan Ticaret Odası Başkan Adayı Ayhan Sezer, Emek Mahallesi Ertaş Caddesi’ndeki ticaret erbapları ile bir araya geldi.

Sorunlar Büyük

Nüfus ve ekonomik anlamda şehrimizin en büyük semti olan Emek Mahallesindeki sorunların da aynı ölçüde büyüdüğüne dikkat çeken Sezer, bu nedenle esnaf ve tüccarında büyük sıkıntılarla mücadele etmek zorunda kaldığını söyledi.

Haksız Rekabet Altında Eziliyoruz

Sezer'i karşılarında gören ve ziyaretlerden son derece memnun kalan Ertaş caddesindeki üyeler, Sezer'e adeta dert yandı. Caddede ticaret yapan üyeler, "Mahallemiz gerek cadde ve pazarları gerekse imar yönünden ticaretin yoğun yaşandığı ve çok hızlı gelişen bir bölge, İş hacminin büyük olduğu mahallemizde ticaret ile uğraşan işletmeler sahipsizlikten ve haksız rekabetten çok muzdarip. ETO’nun üyelerine sahip çıkmayışı şehir ekonomisi ile birlikte mahallemizin esnafına kadar zarar veriyor" Dediler.

Biz Sahip Çıkacağız

Sorunları yerinde tespit eden ve yoğun şikayetler dinleyen Sezer ise, seçimden önce olduğu gibi, seçimden sonrada üyelerin yanlarında olacağının sözünü vererek Ertaş caddesi ve çevresindeki üyelerle en kısa sürede buluşmak üzere vedalaştı.