Eskişehir Sanayi Odası tarafından düzenlenen ve yoğun bir katılımla gerçekleştirilen geleneksel iftar programına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan, Vali Yardımcıları, CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, Eskişehir Emniyet Müdürü Engin Dinç, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, ETB Başkanı Ömer Zeydan, ile çok sayıda sanayici iş adamı ve siyasetçi katıldı.

ESO Başkanı Kesikbaş, iftar programında yaptığı konuşmada, özellikle ihracat ve mesleki eğitime yoğunlaştıklarını belirterek, "Henüz 1,5 aydır görevdeyiz ama Eskişehir'in sanayi gelişimine katkı sunacak projelerin altyapı çalışmalarını tamamladık. Allah nasip ederse birkaç ay içerisinde bunların sunumlarını yapıp kamuoyu ile paylaşacağız" ifadesini kullandı.

Projelerini açıkladıktan sonra hızlı bir şekilde özellikle de eğitimden, ara elemandan ve işçi ile ilgili olan kısımlardan başlayarak adımlarını hızlandıracaklarını ifade eden Kesikbaş, ihracat ile ilgili projelerinin de hızlı bir şekilde başladığını dile getirdi.

Ekip olarak anlattıkları ve konuştukları neler varsa hepsini tek tek yaptıklarını belirten ESO Başkanı Celalettin Kesikbaş, "Ramazan münasebetiyle sanayicilerimizi, işadamlarımızı, siyaset ve bürokratlarımızı aynı iftar sofrasında bir arada görmek çok güzel oldu. Kendi seçimlerimizi geride bırakarak bundan sonra birlik ve beraberlik zamanındayız" dedi.