Ticaret Odası üyeleri ile her fırsatta bir araya gelen ve sorunları dinleyen Başkan Adayı Sezer, Atatürk Caddesi gezisinde meselelerin çözümüne dair projelerin de anlattı. 

ETO ÖNCÜ OLACAK

Sezer, şehir ekonomisinde yaşanan durgunluk ve tıkanmışlığa dikkat çekerek “Üyelerimizin böylesine zorlu günlerden çıkabilmesi için finans ve kredi kaynaklarına ihtiyacı var” dedi.
Eskişehirli üye ve tüccarların en büyük çıkış kapısı olan finans ve kredi ihtiyaçlarına ulaşmada zorluk çektiğini söyleyen Başkan Adayı Sezer, bu talebin kendi dönemlerinde fazlasıyla karşılanacağını söyledi.

KAYNAKLAR SONUNA KADAR AÇILACAK 

Göreve gelmeleri durumunda üyeler için yeni anlaşmalar yapılacağını belirten başkan adayı Sezer “ Eto üyelerimiz ve iş adamlarımız hem kredi olanaklarına hem de desteklere daha kolayca ulaşacak. Biz bunun gerekli alt yapısını hızlıca hazırlayacağız. Finans kaynaklarına kolayca ulaşan ve ihtiyaçlarını karşılayacak olan üyelerimiz diğer sorunları ve her türlü zor günlerinde bizleri yanında bulacak. Hangi iş alanlarında kuvvetli ve avantajımız var, şehir ticaretinin öncelikleri neler bunları çok iyi biliyoruz. Ticaretin içinden gelen genç ve dinamik bir ekip yapımız var. Ar-ge, Ür- ge ve inovasyona çok önem vererek, üyelerimizin ihtiyaçlarına çözüm üretmek için var gücümüzle çalışacağız. Tüm enerjimizi ve gücümüzü sadece üyemiz büyümesi için harcayacağız” ifadelerini kullandı.
Sezer ve ekibine büyük ilgi gösteren cadde esnafı ise seçimlerde Sezer ve ekibine başarı dileyerek desteklerinin kendisi ile olacağını dile getirdi.