Eskişehir Ticaret Odası son yılların en çekişmeli ve rekabet ortamının en üst seviyede olacak seçimler için ticaret erbabının heyecanlı olduğuna değinen Ayhan Sezer , " Eskişehir Ticaret Odası bir gençleşme istiyor, ümidi de bizde görüyor. İlk defa mevcut yönetim ve rekabet edecek adaylar olduğu için bir heyecan var. Ben ve arkadaşlarım idealist bir yola çıktık. Allah utandırmasın. Seçimleri kazanmak için var gücümüzle çalışacağız. Seçilsek de seçilmesek de ETO üyelerimizin menfaatlerine uygun bir yönetim kadrosu olmasını istiyoruz. Çok güzel bir heyecan var. Allah’ın izniyle üyelerimizin bu destekleri ve heyecanını seçimleri alarak taçlandıracağız." diye konuştu.

TİCARET ODASI ŞEHRİ AYAĞA KALDIRACAK

Ayhan Sezer, seçilmeleri durumunda üyelerimize net bir büyüme taahhüt ettiğini, üyelerin sermayelerini büyütmek için çalışacaklarını kaydetti. Ticaret Odası üyelerimizin ticari yapısının sürdürülebilir olmadığını kaydeden Sezer, şunları söyledi.

"En büyük hedefimiz bu üyelerimizin ekonomik olarak yeniden toparlanması, yeniden Türkiye’nin ilk 10 ekonomisi içinde olması için elimizden geleni yapacağız. Şu anda üyelerimizin mali yapısı iyi konumda değil. Üyelerimiz günden güne eriyor, borçlarını ödeme konusunda büyük sıkıntı içindeler. Büyük ve ulusal firmalar şehirde tüm ticareti kilitliyor. Bu aşmak için ilk etapta üyelerimizin cebinden çıkan parayı azaltmasını sağlayacağız. Sonrasında ortak hareket ederek üyelerimizin güçlenmesini, devamında ise üyelerimizin çevresinde ve bölgesinde güçlü hale getireceğiz. Bunu yeni ve genç ekibimizle hep beraber başaracağız. Göreve gelmemiz halinde küçük ve orta ölçekli işletmelere odaklanarak hatırı sayılır bir iyileştirme yapılmasının yolunu açacağız diye konuştu.

” Toplantı sonrası kantin işletmecileri temsilcileri adına Aydoğan Çelik,’’ Başkan Adayı Ayhan Sezer ile şehrimizde çok iyi bir rekabet ortamı olduğunu ve beraber çalışmaktan çok mutlu olduklarını belirtti. Bundan sonra çalışmalarına çok daha hız kazandıracaklarını ve hep beraber sonuç alacaklarını söyledi.’’