2020 yılında hem maddi hem manevi hem de sağlık alanlarında çok zorlu günler meydana geldi. Korona virüs salgını ile beraber mart ayından bu yana kadar herkesin hayatı adeta alt üst oldu. Bu zamanlarda İŞKUR herkese farklı istihdam alanı sunarak yüz güldürmeye devam ediyor. En az ilkokul mezunu vatandaşlar arasından tam 3840 temizlik personel görevlisi alımı yapılacağı ilanlarını yayına aldı. İŞKUR başvuru şartları ve kayıt…

İŞKUR 2020 temizlik personel alım ilanını yılın bitmesine sayılı gün kala yeniden yayına aldı. Yayınlanan iş ilanı kapsamında aranan şartlara uyan vatandaşlar başvuru yapmaları durumunda işe kabul edilebilecekler. En az ilkokul mezunu vatandaşlar arasından tam 3840 temizlik personeli alımı yapılacak. Özel ve kamu kurumlarında çalışmak için yapılacak alımlar sırasında aranan şartlar belli oldu. Bu yazımızda sizler için İŞKUR temizlik personeli alımları sırasında aranan şartları derledik.

İŞKUR başvuru şartları

İŞKUR temizlik personeli alım şartları belli oldu. Bu şartlar;

  1. TC vatandaşı olmak
  2. En az 18 en fazla 35 yaşında olmak
  3. İŞKUR üzerinde işsiz bir şekilde kayıt olmak
  4. Erkek adayların askerliklerini yapmış, muaf ya da tecilli olması
  5. Takım çalışma şartlarına uygun
  6. Güler yüzlü ve temizliğine önem veren
  7. En az ilkokul mezunu olma şartları ile başvuru yapabilecekler.

İŞKUR temizlik personel alım başvuru şartları

İŞKUR temizlik personel alım başvuruları online bir şekilde İŞKUR web sitesi üzerinden yapılacak. Salgının bu kadar yaygın bir hale gelmesinin ardından mutasyona uğraması alınan tedbirlerin daha sıkı bir hale getirilmesine neden oldu. Bu zorlu günlerde kimse evinden çıkmak zorunda kalmasın diye isteyenler en yakın İŞKUR şubelerinden başvuru yapabilecekleri gibi isteyenler buraya tıklayarak diledikleri gibi online bir şekilde başvuru yapabilecekler. Vatandaşların başvuru sırasında aranan şartlara uygun mu değiller mi bunları göz önüne alarak başvuru yapması gerekir. İlerleyen süreçlerde eğer şartlara uymadıkları fark edilirse sözleşmeleri fesih etme hakları yer alacaktır.