Kredi çekmek isteyen birçok kişi, bankaların faiz oranları ile ilgili detaylı bir şekilde araştırma yapıyor. 2021 konut ve taşıt kredisi faiz oranları hususunda bazı değişiklikler meydana geldi. Birçok kişi bankalardaki faiz oranlarının ne olduğunu merak ediyor. İşte pek çok nedenden ötürü kredi çekmek isteyen kişileri ilgilendiren haberin detayları!

Birçok kişi, kredi faiz oranlarında meydana gelen son dakika değişikliklerini merak ediyor. Pandemi sürecinin başlarında, ihtiyaç sahibi insanların mağdur olmaması için kredi faiz oranlarında değişiklikler yapılmış ve bu sayede birçok insan taşıt kredisi, konut kredisi ve ihtiyaç kredisi gibi kredi türlerinden faydalanmıştı. Kredi faiz oranlarının bir süre sonra tekrar yükselmesi, insanların konuyu yakından takip etmesine neden oldu. Faiz oranları konusunda güncelleme yapan Garanti Bankası, Ziraat Bankası, TEB, Halkbank özelinde 2021 kredi faiz oranları nedir? İşte bankaların müşterilerine sunduğu kredi faiz oranları!

Halkbank Kredi Faiz Oranları

İhtiyaç Kredisi: 1.75

Taşıt Kredisi: 1.77

Konut Kredisi: 1.52

Garanti Bankası Kredi Faiz Oranları

İhtiyaç Kredisi: 1.49’dan başlamakta.

Taşıt Kredisi: 1.64

Konut Kredisi: 1.49

Ziraat Bankası Kredi Faiz Oranları

Konut Kredisi: 1.65

Taşıt Kredisi: 1.75

Tüketici Kredisi: 1.75

TEB Kredi Faiz Oranları

İhtiyaç Kredisi: 1.45

Taşıt Kredisi: 1.50

Konut Kredisi: 1.49

Vakıfbank Kredi Faiz Oranları

İhtiyaç Kredisi: 1.59 (Yeni yıl kampanyası)

Taşıt Kredisi: 1.57

Sarıpanjur Konut Kredisi: 1.49

İş Bankası Kredi Faiz Oranları

İhtiyaç Kredisi: 1.50

Taşıt Kredisi: 1.55

Ev Kredisi: 1.40

Akbank Kredi Faiz Oranları

Direkt Kredi: 2.09

İhtiyaç Kredisi: 2.0

Taşıt Kredisi: 1.51 (0 km araç)-1.53 (İkinci el araç)

Konut Kredisi: 1.39

Çağrı Merkezi İhtiyaç Kredisi: 2.09

Yukarıdaki bankalardan birinden kredi çekmek isteyen kişiler, bankaların sunduğu 2021 kredi faiz oranları ile ilgili detaylı bir şekilde inceleme yapıp daha sonra kredilerini istedikleri bankalar üzerinden çekebilir. Kredi çekme işlemleri için kişilerin ilgili bankaların şubelerine gitmesi ve işlemlerini şubeler üzerinden yapması gerekmektedir.