Eskişehir Ticaret Odası Başkan Adayı Erdoğan Tekgöz, kısa süre önce yapılan kongrede yeniden Emlak Komisyoncuları Odası Başkanlığı’na seçilen Gazi Çelik ile başkan vekili Murat Avcı, yönetim kurulu üyeleri Koray Muratoğlu, Volkan Dikmensoy, Kerem Ferlibilek ve Mehmet Celep’i ziyaret etti. “Değişim Seninle Başlar” ekibinden Murat Dayıoğlu, Uğur Duymuş, Cemil Baykal, Mustafa Yiğit Kasabalı ve Mehmet Evren Uysal’ın katıldığı ziyarette Tekgöz, güven tazeleyerek yeniden oda başkanlığına seçilen Gazi Çelik ve çalışma arkadaşlarını kutladı, kongrenin Eskişehir emlak sektörüne hayırlı olmasını diledi. Başkan Çelik ve yönetim kurulu, çok sıcak karşıladıkları, yakın ilgi gösterdikleri Tekgöz ve ekibine, çalışmaları ve sektörün sorunları hakkında bilgi verdi.

Odaları By-Pass Etmeye Çalışmak Yanlış

Emlak sektörünün gelişmesi, meslek mensuplarının mağduriyetinin ortadan kaldırılması için çeşitli faaliyetler yürüttüklerini ifade eden Gazi Çelik, odaya üye olmak isteyenlere bazı kriterler getirdiklerini ifade etti. ETO Başkan Adayı Erdoğan Tekgöz ise özellikle küçük odaların aktif kullanımını baltamalamanın, bu odaları by-pass etmeye çalışmanın yanlış olduğunu söyledi.

Odaların Entegre Çalışması Şart

Eskişehir’deki en büyük sorunlardan birinin, aynı kesimlere hitap eden meslek odalarının Ticaret Odası ile bir araya gelmemesi olduğunu söyleyen Tekgöz, “Esnafların üye olduğu oda farklı olsa da neticede hepsinin sorunları ve beklentileri aynı. Dolayısıyla bu meselelerin çözümü noktasında odaların tümüyle çok entegre çalışması, birlikte mücadele etmesi şart. Ama bugüne kadar maalesef odalarımız Ticaret Odası’nda birleşip de ortak konularını oturup konuşamamış. Eskişehir Ticaret Odası, diğer odalarla işbirliğini sağlayamamış . Bizim dönemimizde buna bir son verilecek ve diğer tüm odaların yönetimleriyle diyalog süreci başlatılacak, neler yapılması gerektiği ve geleceğin planlaması konusunda birlikte karar verilip, beraber hareket edilecek” dedi.

4 Bin Esnafla Ticari Alışverişim Var

ETO Başkan Adayı Erdoğan Tekgöz ziyarette seçim gezilerine ilişkin çarpıcı bilgiler de verdi. 50 yıldır ticaretin içinde bulunan bir işadamı olarak yaklaşık 4 bin üyeyle mal alışverişi yaptığını söyleyen Tekgöz, “Özellikle ziyaretlerde bu esnaflarımızla karşılaşmak, onların ilgi ve desteğiyle karşılanmak onur verici” dedi. Seçim kampanyası kapsamında bizzat kendisinin 6 bin üyeyi ziyaret ettiğini, komitelerin günde en az 50-60 ziyaret gerçekleştirdiğini açıklayan Tekgöz, “Uğramadığımız nokta, dokunmadığımız üye kalmayacak şekilde çok çalışıyoruz” şeklinde konuştu. Ekibiyle birlikte Eskişehirli emlakçıların konuğu olan ETO Başkan Adayı Tekgöz, Başkan Gazi Çelik tarafından çok şık bir hediye ve başarı dilekleriyle uğurlandı.