Genel Kurul sürecini değerlendirmesine kampanya dönemini değerlendirerek başlayan EOSB Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli “Biz, bütün bu süreç boyunca planladığımız, ürettiğimiz ve gerçekleştirdiğimiz projelere odaklandık. Seçimin dışında, Ağustos ayında seçildiğimiz görevin gereğini en iyi şekilde yapmak için çalıştık. Hızlıca hizmetlerimizi hayata geçirmeye başladık. Tek odağımız oldu; sanayicimizin geleceği, sanayimizin ve bölgemizin gelişimi... Yola çıkarken açıkladığımız manifestoda yer aldığı gibi hep proje odaklı, pozitif söylemler içinde bulunduk. Doğru bilgiye dayalı, somut ve hesabı kitabı iyi yapılmış, kanuni gereklilikler içinde kalan ve vizyoner bir yaklaşımı tercih ettik. Seçim odaklı popülist söylemlerden uzak durduk. Çünkü, aynı kaderi paylaştığımız sanayici dostlarımızla birlikte bu kentte yaşıyoruz, bu kentte vergi veriyoruz, bu bölgede birlikte çalışıyoruz ve bu kente katkı sağlamak istiyoruz.” dedi.

Genel Kurulların ve seçimlerin bir kurumun demokrasi şöleni olduğunu belirten Küpeli, “Biz bu iletişimi hep önemsedik. Kısa dönemde başlattığımız iletişim faaliyetleri ve istişare toplantıları da hep bunun işareti... Bu yaklaşımımız büyük teveccühle karşılık buldu. Ekibimizde bir araya geldiğimiz yüzden fazla takım arkadaşımızla birlikte kapı kapı dolaşarak sanayicimize neler yaptığımızı ve neler yapmak istediğimizi anlattık. Bunu da kimseyi kötülemeden, yıpratmadan ve birleştirerek yaptık. Ziyaret ettiğimiz insanlar bizim dostlarımız ve Eskişehir’i sırtlamış sanayicilerimiz... Cesuryürekler... Şimdi söz sırası onlarda...” diyerek sözlerine devam etti.

Seçim sürecinde, kanuni bir zorunluluk olmamasına rağmen, şeffaf bir şekilde oy kullanacak sanayicilerin listesinin herkesle paylaşıldığını ve adaletli bir Genel Kurul için hazırlıkların eksiksiz tamamlandığını belirten Küpeli, “7 Şubat 2018 Saat 14.00’da Organize Sanayi Bölgesi İdari Binası’nda yapılacak olan Genel Kurulumuza, bölgemizdeki tüm sanayicilerimizi davet ediyoruz. Katılımcı bir yönetim anlayışına sahip olan bizler, bu demokratik hakkın sanayicilerimiz tarafından özgürce kullanılmasını çok önemsiyoruz.” dedi.