Sanayide küçük ve orta ölçekli işletmeler ile bir araya gelen Sezer, üyelerle öğle yemeğinde de üye arkadaşlarıyla adeta dertleşti. Teksan esnafının istek ve beklentilerini dinleyen Ayhan Sezer, Ticaret Odası'nın yaşlı adaylarla yönetilemeyecek kadar hareketli bir yapı olduğunun altını çizdi.

BU İŞ GENÇ İŞİ

"Ticaret odası genç ekiplerle yönetilmelidir” diyen Başkan Adayı Sezer, “Ticaret Odasına aday olan ekiplere baktığımızda yaşlı bir profil görüyoruz. Yaşlı bir başkan, odanın dinamik yapısına ayak uyduramıyor ve kısa bir süre sonra kabuğuna çekilerek odayı kendi kaderine bırakıyor. Bize ağabeylik yapacaklar beklentisiyle oy veren üyelerimiz ise, bir müddet sonra yanıldığını görüyor. Eskişehir ticaretinin ağabeye ihtiyacı yoktur. Ticaretin en büyük ağabeyi odanın kendisidir. Genç bir jenerasyonla adayız. Bu iş genç ve dinamik bir ekibin işi" şeklinde konuştu.

ÇALIŞMALAR HIZLANACAK 

Teksan Sanayi Sitesi ziyaretinin ardından, Ziyapaşa ve Ulus caddesinde esnafla bir araya gelen ETO Başkan Adayı Sezer, buralarda da projelerini anlattı. Sezer, üye ziyaretlerine bugün de devam edecek.