Sürdürdüğü yoğun ziyaretlerde toplumun her kesimi ile bir araya gelen ETO Başkan Adayı Ayhan Sezer, Eskişehirspor’u da yakından takip etmeyi sürdürüyor. Geçtiğimiz günlerde tek bir çatı altında toplanarak dernek binalarını açan Efeler Grubunu ziyaret eden Sezer, sevgi gösterileriyle karşılandı.


SIRTIMIZI DÖNME ZAMANI DEĞİL 

Kurtuluş’taki dernek binasında Başkan Muharrem Çubuk ve yönetimi tarafından karşılanan Başkan Adayı Sezer, göreve gelmelerinin ardından Eskişehirspor ile iç içe bir Ticaret Odası ortaya çıkaracaklarını dile getirdi. 
Şehirde yaşayan herkesin kalbinin Eskişehir ile attığını dile getiren Sezer, “Son dönemlerde sıkıntılı süreçlerden geçiyoruz. Bu günlerin atlatılması için camiamız için güçlü destekler lazım. Eskişehirspor’umuza sırtımızı dönecek durumda değiliz. Gün bir arada olma vakti” dedi. 


ETO HEP ES-ES’İN YANINDA OLACAK 

Yapılacak olan seçimlerde kendisini göreve getirecek üyelerin Eskişehirspor’a dair beklentilerine de yanıt verileceğini anlatan Sezer; “Şehrimizin markasının değeri ne kadar yükselirse, ekonomimizde buna paralel olarak değerlenir. Bunun bilinci ile odamızın gücünü Eskişehirspor’un yanında hissettireceğiz. Eskişehirspor bizim dönemimizde asla yalnız kalmayacak. Bunun sözünü veriyorum” dedi. 
Sezer’in konuşmalarını büyük bir coşkuyla dinleyen taraftarlar ise, “ETO’ya Es-Es’li başkan yakışır” diyerek Sezer’e sevgi gösterisinde bulundular.