Eskişehir Ticaret Odası Başkan Adayı Ayhan Sezer ekibiyle birlikte ziyaret ettiği  Yunusemre Halk Çarşısı’nda çok büyük bir ilgiyle karşılaştı. Sezer, ziyaretlerinde “Sesiniz olmaya, ticaret hayatınızı büyütmeye, sorularınıza çözüm bulmak için geliyoruz.” dedi. 
Ayhan Sezer, Çarşı Başkanı Fevzi Beysel ve yönetim kurulundaki arkadaşları ile birebir görüşerek bölge esnaflarının sorunları ve taleplerini dinledi.
Sahipsiz Kaldık Şikayeti
Daha sonra çarşıdaki tüm işyerlerini bir bir ziyaret eden Sezer, işletme sahiplerinin yoğun şikayetleri ile karşılaştı., Yaşadıkları sahipsizlikten artık çıktıklarını söyleyen çarşı esnafı, Sezer’e adeta dert yanarak, “Günden güne sermayemiz eriyor. Burada yok olmaya mahkum edildik. Ticaret Odası bizi hatırlamıyor bile! Bizi resmen YOK hükmünde görüyorlar.” Dediler.
Eto’da Anlayış Değişecek
“Artık bize sahip çıkacak, sorunlarımızı çözecek bir oda istiyoruz” diyen esnaflara seslenen Ayhan Sezer ise, “Üyelerin sorunlarını en iyi bilen ve ticaretin içinden gelen bir arkadaşınız olarak hep şunu söylüyorum; "Ticaret  Odası gençleşmeli, çalışkan ve hedefi olan bir yönetim olmalı. ETO sadece protokol görevi değil, üyelerini büyütmek için var olduğunu unutmamalı, İşte bunu bizim genç ve dinamik ekibimiz sağlayacak” dedi.
ETO üyesi işletmeciler daha sonra Sezer’e samimiyetinden dolayı teşekkür ederek gönüllerinin kendisinden yana olduğunu vurguladılar.