Önceki günü şehir merkezindeki caddelerde üye ziyareti yaparak geçiren Ticaret Odası Başkan Adayı Ayhan Sezer, yoğun şikayetlerle karşılaştığı gezisinde, “Çok yakın bir zamanda şikayetleriniz sona erecek. Sadece üyesini düşünen bir yönetim görev başına gelecek” diye konuştu.

ÜYELERİMİZİ BİZ TEMSİL EDERİZ

Merkezi caddelerdeki gezisinde başta ilgisizlik ve yalnız bırakılmışlık olmak üzere çeşitli sorunlar dinleyen Sezer, ticaretin içinden gelen bir isim olarak tüm bu sorunları çözecek bilgi birikimi, enerji ve projelere sahip olduğunu dile getirdi. Genç ve dinamik bir ekiple yola çıktıklarını kaydeden Sezer, “Sağolsun tüm üyelerimiz bizlere sevgiyle yaklaşıyor. Elbette herkesin aklında tek bir şey var. O da bir an önce mensubu olduğu odanın kendilerine fayda sağlaması. Üyemiz bugüne kadar hak ettiği hizmeti maalesef alamamış. Hepsinin farkındayız. İnşallah yakın zamanda üyelerimiz ile odamızı tekrar barıştıracağız” dedi.

SORUNLARI BİZ ÇÖZERİZ

Tek tek dinlediği ticaret üyelerinin sorunları not eden Başkan Adayı Sezer, tüm bu meselelerin çözümünün sağlanacağına dair söz verdi. Ekibi ile birlikte gece gündüz demeden üyelerin sorunları için koşturmaya talipli olduklarını anlatan Sezer, “Bizler hiç bir üye arasında ayrım yapmayacağız. Kimseye farklı gözle bakmayacağız. Kimseye imtiyaz sağlamayacak, kimseye üstten bakmayacağız. Bizler için tüm üyelerimiz eşittir ve tüm üyelerimiz eşit olarak hizmet alacak” ifadelerini kullandı.