Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç Tepebaşı Belediyesi tarafından gerçekleştirilen 3. Geleneksel Küçükbaş Çoban Festivali’ne sağladıkları katkılarından dolayı teşekkür ziyaretleri gerçekleştirdi.

Başkan Ataç bu kapsamda ilk olarak Borucu Sulama Sistemleri’ni ziyaret etti. İşletme sahipleri Murat Kocakaya ve Ramazan Akbuğa ile sohbet eden Ataç, firma sahiplerine etkinliğe verdikleri destekten dolayı teşekkür ederek plaket takdim etti. Ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade eden Kocakaya da firma çalışmaları hakkında bilgiler aktararak, “Düzenlenen Çoban Festivali için teşekkür ederiz. Böyle önemli ve bizi de ilgilendiren bir etkinliğe katkı vermek istedik. 1977’den beri bu sektörün içindeyiz” şeklinde konuştu. Ziyaret, Ataç’ın firma yetkilileri ve çalışanlarla çektirdiği hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Başkan Ataç’ın bir diğer ziyareti ise yine 3. Geleneksel Küçükbaş Çoban Festivali destekçilerinden Işıkcan Tarım’a oldu. Başkan Ataç, firma sahibi Hüseyin Işık ve ailesiyle tarım ve hayvancılık hakkında sohbet etti. Ataç, “Festivalimize verdikleri katkılardan dolayı firmamıza teşekkür ediyorum. El birliğiyle çok başarılı bir organizasyon gerçekleştirdik. Belediye olarak her projemize büyük önem veriyoruz. Tepebaşının bu duruma gelmesi kolay olmadı” şeklinde konuşarak, aileye teşekkür plaketi takdim etti.

Firma sahibi Işık da Ataç’a teşekkür ederek, “Biz bir aile şirketiyiz. Pancar kooperatifi kökenliyiz. Eskişehir’e faydalı olmaya çalışıyoruz. 4 binin üzerinde çiftçi ağımız var. Eskişehir’e hizmet için koşturuyoruz. Eskişehir hoşgörülü bir şehir, bunda büyük payı olan Başkanımız Ahmet Ataç’a çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Bu ziyaret de çektirilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.