Kararman'ı makamında ziyaret eden Anda Kardeşe Vefa Derneği Kurucular Kurulu Üyesi Selçuk Uğurluel, dernek olarak ihtiyaç sahiplerine gıda, giyim, sağlık, eğitim, yakacak, kira, barınma gibi hususlarda ayni ve nakdi yardım yaptıklarını bildirdi.

Ayrıca kültür, sanat, çevre, sağlık, eğitim, hak ve özgürlükler alanında toplumun menfaatine olacak her türlü faaliyeti destekleyecek çalışmalarda bulunduklarını anlatan Uğurluel, şunları kaydetti:

"Çok yeni bir sivil toplum kuruluşu olmamıza rağmen Okan Tosun başkanlığında destekçilerimizin sayesinde Kızılay üzerinden ihtiyaç sahiplerine yardım yapıyoruz. Hatay'ın Yayladağ ilçesinde 'Yetimin Çığlığı' Projesiyle yetimlerimizi sosyal hayata kazandırma adına çalışmalara imza atıyoruz. Türk Sağlık Sen Eskişehir Şube Başkanı Sayın Kararman'a gerek şahsi gerekse Eskişehir sağlık çalışanlarının destekleri için teşekkürlerimizi sunuyoruz."

Kararman ise Türk-İslam coğrafyası başta olmak üzere her zaman mazlumların yardımına koşan Anda Kardeşe Vefa Derneğine destek vermeye devam edeceklerini vurguladı.