Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Eskişehir Şubesi Başkanlığına seçilen Hakan Duman’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Başkan Ataç ile birlikte Duman’ı ziyarete gelen CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ve Sarar Yönetim Kurulu Başkanı Cemalettin Sarar da yeni yönetime başarılar temenni etti.

Burada konuşan Duman, “Ben MÜSİAD’da geçmiş dönemde de başkan yardımcısıydım. Sağ olsun Ahmet Başkan’ın geçmiş dönemlerden bu yana bizlere büyük destekleri oldu, ilgisini eksik etmedi. Kazım Başkan da aynı şekilde, Utku Bey de aynı şekilde bize alaka gösterdiler. Biliyorsunuz, piyasada bir ‘gönül belediyeciliği’ sloganı var. Sağ olsun Ahmet Başkan’ım bunu zaten yıllardır yapıyor, herkesin gönlünde. Hizmetlerinizden dolayı çok teşekkür ediyoruz, ziyaretinizden dolayı da çok mutlu olduk” dedi.

Başkan Ataç ise konuşmasında, “Öncelikle yeni yönetiminize başarılar diliyorum. Bildiğimiz, sevdiğimiz insanlar MÜSİAD’da göreve geldiği için ayrıca mutlu oldum. Sevgili Vahap Satıcıoğlu’na da buradan bir kez daha rahmet diliyorum, kendisini çok erken kaybettik. Allah gani gani rahmet eylesin. Görevler bugün var, yarın yok arkadaşlar. O açıdan insani değerlerimizi hep ön planda tutmamız lazım çünkü bu şehirde hep birlikte yaşayacağız. Yıllardan beri işadamları dernekleri ile güzel ilişkilerimiz oldu. Kentimize hep birlikte güzel hizmetler yaparsak bu hepimiz için bir kazanım olacaktır. Özellikle belediye hizmetlerini ben ibadet gibi düşünürüm, çok önemlidir. İnsanların duasını alabilirsiniz, yüzünü güldürebilirsiniz. Ben burada gösterdiğiniz ev sahipliği için teşekkür ediyorum, umuyorum çok başarılı olursunuz” şeklinde konuştu.

Ziyaret, hep birlikte çektirilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.