Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Cumhuriyet Halk Partisi Utku Çakırözer ile birlikte Bozdağ Mahallesi’nde dernek binasında Bozdağlılar ile bir araya geldi. Dernek binasında oldukça kalabalık bir topluluk ile karşılanan Başkan Ataç, ilk olarak vatandaşlardan gelen istek ve önerileri dinledi.

Dernekteki toplantıda Başkan Ataç, referanduma da değinerek, görüş ve düşüncelerini paylaştı. Başkan Ataç; “Öncelikle bir kişi için değil, ülke için hareket etmemiz gerek. Ülkenin tapusu bir kişiye asla verilemez. Kim olursa olsun. Değişecek maddeleri herkesin çok iyi okuması, iyi incelemesi gerek. Cevabınız ne olura olsun, yine kardeşçe, barış içinde yaşamaya devam edeceğiz. Kutuplaşma, kamplaşma olmamalı. Her zaman söylüyorum, her iki cevabı veren de benim vatandaşımdır.” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Utku Çakırözer de referandumda değişecek maddeleri ve özelliklerini dernekteki vatandaşlarla paylaştı. Konuşmaların ardından vatandaşlar, referandum hakkında merak ettiklerini Ataç’a ve Çakırözer’e sordular.

Bozdağ Köyü Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneği, hizmetlerinden ve derneğe olan yardımlarından dolayı Başkan Ataç’a plaket takdime ettiler