AutoShow26 Otomobil Sporları ve Yardımlaşma Derneği, Eksperium Oto Ekspertiz ile sponsorluk anlaşması imzaladı. Teksan’da bulunan Oto Eskperium’da düzenlenen törene AutoShow26 Dernek Başkanı Hasan Akbaş, Eksperium sahibi Fethi Kaya ve çok sayıda AutoShow26 dernek üyesi katıldı.

İmza töreninde konuşan Dernek Başkanı Hasan Akbaş, “Dernek olarak yaklaşık 6 yıldır faaliyet gösteriyoruz. Oldukça başarılı işlere imza attık ve atmaya da devam edeceğiz. Eskişehir ve çevre illerde AutoShow26 ismini duyurmuş bir derneğiz. Oto Eksperium ile yaptığımız bu sponsorluk anlaşması ile AutoShow26’nın ambleminde artık Oto Eksperium’un da logosu olacak. Bu kapsamda ilk olarak yaklaşık 7 bin aracımızda yer alan stikerları değiştiriyoruz. Stikerlarımızda artık Oto Eksperium’un da logosu olacak. Oto Eksperium’un logosu sadece stikerlarda değil AutoShow26’nın logosunun olduğu her yerde olacak. Zaten gönül birlikteliğimizin olduğu bir yer ile 3 yıllık bir sözleşme imzalıyoruz. Her iki tarafa da hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Oto Eskperium Sahibi Fethi Kaya ise yaptığı konuşmasında, “AutoShow26 ailesine böyle bir katkı sunduğumuz için oldukça mutluyuz. AutoShow26 Derneği kendini kanıtlamış ve başarılı işlere imza atan bir dernek. Biz de bu başarılara katkı sağlamak için sponsor olmak istedik. Bu anlaşma kapsamında AutoShow26 Derneğinin resmi üyelerine %20 indirim sağlayacağız. Gerçekleştirdiğimiz anlaşma herkese hayırlı olsun” dedi.

Konuşmaların ardından atılan imzalar ile Oto Eksperium, AutoShow26 Derneğinin amblemine sponsor oldu. Dernek Başkanı Hasan Akbaş program sonunda Oto Eskperium sahibi Fethi Kaya’ya plaket takdim etti.