Tepebaşı'nın en büyük, modern ve gelişen bölgelerinden birisi olan Batıkent'te ticaret yapan işletmeciler ile buluşmak üzere bölgeye giden Sezer büyük bir ilgiyle karşılandı.
İÇİMİZDEN BİR ADAY
Gittiği iş yerlerinde işletmecilerle bire bir görüşen Sezer, kendisine gösterilen teveccühten dolayı teşekkürlerini iletti. ETO üyeleri de kendilerini unutmayan Sezer'e teşekkür ederek, "Bizleri arayıp soran, ayağımıza kadar gelen Sayın Sezer'e çok teşekkür ederiz. Bugüne kadar kimseden görmediğimiz ilgi, alaka ve samimiyeti bizlere gösterdi. Bizlerin arasından bir adayın çıkması hem bizler hem de şehrimiz için büyük bir şans" dediler.
HERKESE EŞİT MESAFEDEYİZ
Tüm üyelere eşit mesafede olacaklarını dile getiren Ayhan Sezer ise, "Üyelerimiz bizim için aynı derecede değerlidir. Biz tüm değerlerimize  her zaman sahip çıkacağız. ETO üyelerimiz aidatlarıyla, harçlarıyla , vergileriyle , ürettikleri KDV ile ve oluşturdukları istihdamla desteklenmeye ve yanlarında olmayı hak ediyorlar. Hak ettikleri bu değeri bizim dönemimizde layıkıyla görecekler" şeklinde konuştu.