Türk Silahlı Kuvvetlerinin Suriye Milli Ordusu'yla birlikte Suriye'nin kuzeyinde PKK/YPG ve DEAŞ terör örgütlerine karşı Barış Pınarı Harekatı'nı başlatmasının ardından Eskişehir'den destek mesajları yayınlandı.

İŞTE O DESTEK MESAJLARI

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen: Suriye'nin kuzeyinde Türk Silahlı Kuvvetlerimizin terör örgütlerine yönelik başlattığı #BarışPınarıHarekatı'nda, kalbimiz ve dualarımız istikbalimizin korkusuz bekçisi olan kahraman Mehmetçiklerimizle.

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt: Suriye'nin kuzeyinde terör örgütlerine karşı başlatılan harekatta, kalbimiz ve dualarımız Mehmetçiğimizle... #BarışPınarıHarekatı

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç: Diliyor ve inanıyorum ki, #BarışPınarıHarekatı’na katılan tüm askerlerimiz, görevlerini başarıyla yerine getirerek sağ salim yurda dönecekler. Dualarımız kahraman #Mehmetçik için.

Ak Parti İl Başkanı Zihni Çalışkan: Ülkemizin toprak bütünlüğü ve güvenliği için düzenlenen #BarışPınarıHarekatı'nda dualarımız Mehmetçiklerimizle… Rabbim kahraman askerlerimizin yâr ve yardımcısı olsun. Ordumuz milletimizin duaları ve askerlerimizin gayretleri ile yine muzaffer olacak İnşallah.

Ak Parti Eskişehir Milletvekili Harun Karacan: Sınırımızın terör örgütlerinden temizlenmesi, bölgenin huzuru ve güvenliği için mücadele veren Türk Silahlı Kuvvetlerimiz #BarışPınarıHarekatı’nı başlattı. Dualarımız Kahraman Mehmetçiklerimizle...