Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Bozan ve Beylikova’da vatandaşlarla buluştu.

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, ilk olarak Bahçecik, Karakamış mahallelerinde kahvehanelerde vatandaşlarla buluştu. Kendisine iletilen istek ve önerileri de dinleyen Başkan Ataç, Tepebaşı Belediyesi’nin Türkiye’ye örnek olan ve uluslararası alanda ses getiren proje ve çalışmalarını anlattı. Ataç, gelen sorular üzerine 16 Nisan 2017 tarihinde gerçekleştirilecek olan referandumdan da bahsetti.

Konuşmasına referandum sürecinin parti seçimi olmadığının altını çizerek başlayan Başkan Ataç; “Değişecek 18 maddeyi iyi bilmeliyiz. Hangi kısmında ne tür değişiklikler yapılacak iyi öğrenmeliyiz. Hayır diyenler neden hayır, evet diyenler de neden evet dediğini iyi bilmelidir. Referandumun siyasi bir kutuplaşmaya dönüşmesine gerek yok. Biz barışın önemi bilen bir toplumuz ve barış içinde yaşayacağız.” şeklinde konuştu.

Ataç, herkesin sandığa giderek oy kullanmasının önemine de vurgu yaparak; “İster “evet”, ister “hayır” oyu verecek olsun herkesin sandığa gitmesi çok önemli. Mutlaka sandığa gidin. Sandığa gidip oyunuzu kullanırsanız Türkiye'nin geleceği konusunda karar vermiş, sorumluluk almış olursunuz.” ifadelerini kullandı. 

Daha sonra Bozan ve Bylikova’ya geçen Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’a, Cumhuriyet Halk Partisi Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer de eşlik etti.