Çolak ziyaret sırasında yaptığı konuşmada; "Kurulduğu tarih olan 10 Nisan 1845'den bu yana Türk Polis Teşkilatı büyük bir fedakârlıkla, Vatan ve Milletin bölünmez bütünlüğünü, halkımızın huzur ve mutluluğunu, can ve mal güvenliğini sağlamak, insan hak ve özgürlüklerini korumak için özverili bir şekilde çalışmaktadır" dedi.

Türk Polis Teşkilatı'nın 172 Yıldır Türk Milleti'nin huzurunu, can ve mal güvenliğini sağlayarak oldukça önemli bir görevi yerine getirdiğine dikkat çeken Başkan Gündoğan, Çolak'ın yaptığı ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

"Türk Milleti'nin temel hak ve özgürlüklerin teminatı olan polisimizin ülke huzurunun sağlanması konusunda verdiği hizmet takdire değerdir" diyen Başkan Gündoğan; "Sizi ve ekibinizi ilçemizin güvenliği adına gerçekleştirdiği çalışmalardan dolayı kutluyor, vatan uğruna şehit düşen polislerimizi ve ebediyete intikal etmiş gazilerimizi rahmetle anıyorum. Polis Teşkilatı'nın tüm kademelerinde görev yapan polis teşkilatı mensuplarına aileleriyle birlikte sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir yaşam diliyorum" dedi.