Kadınların sosyal ve ekonomik hayatta söz sahibi olabilmeleri; bir araya gelerek kaliteli zaman geçirebilmeleri için halk merkezlerinde çeşitli çalışmalar gerçekleştiren Odunpazarı Belediyesi, halk merkezleri kursiyerleri için Regülatör’de piknik düzenliyor. 

Gökmeydan, 71 Evler Aydın Arat, Erenköy Sezai Aksoy, Emek, Vadişehir Prof. Dr. Türkan Saylan ve Ihlamurkent Hüsamettin Cindoruk Halk Merkezi kursiyerlerinin yer aldığı pikniğe Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt da katıldı. Sabah saatlerinde Regülatör’de bir araya gelen kursiyerler, birbirleri ile sohbet edip gün boyu gönüllerince eğlendi. Halaylar çeken, oyunlar oynayan kursiyerlere Başkan Kurt da eşlik etti. Başkan Kurt, kursiyerlerle sohbet ederek istek ve taleplerini dinledi. Halk Merkezleri kursiyerleri, kendilerine verdiği destek ve tanıdığı imkânlar için Başkan Kurt’a teşekkür etti.

“MAHALLELİNİN BAŞI SIKIŞTIĞINDA GİDECEĞİ YER HALK MERKEZİ OLSUN”

Piknikte konuşan Başkan Kurt, yeni döneme hazırlık yaptıklarını söyledi. ‘Kadınları ve çocukları mutlu bir Odunpazarı’ istediklerini söyleyen Başkan Kurt, yeni dönem hazırlıklarının temelinde de bu isteğin olduğunu kaydetti. “Bu hazırlıkları da birlikte yapalım. İsteklerinizi, taleplerinizi arkadaşlarımıza söyleyin. Birlikte değerlendirelim, tartışalım. Kurslarımızı ona göre planlayalım” diyen Başkan Kurt, halk merkezlerini mahalle sakinleri sosyalleşsin, eğitim ve kültürel çalışmalara katılsın diye açtıklarını söyledi. Kadınlara çağrı yapan Başkan Kurt, “Kurslarımıza, atölyelerimize katılın” dedi. Halk Merkezlerinin belediyenin çözüm merkezleri olduğunu hatırlatan Başkan Kurt, “Her ihtiyacınız için halk merkezine gidebilirsiniz. Mahallelinin başı sıkıştığında gideceği yer halk merkezi olsun. Bir sorununuz olduğunda halk merkezine ulaşırsanız, belediyeye ulaşmış olursunuz” diye konuştu.