Seyitgazi Ormanlık Alanı’nda gerçekleştirilen dikim faaliyeti, Seyitgazi Kaymakamı Kutsal Baytak, Seyitgazi Belediye Başkanı Uğur Tepe, ve Eskişehir Orman Müdürlüğü yetkililerinin teşekkür konuşması sonrasında başladı. Özel Gürlife Hospital hekimleri ve çalışanları Eskişehir’deki tüm hekimler adına geleceğin nefesi olacak 1700 fidanın dikimini başlattı. Eskişehir’den çeşitli derneklerin, okulların ve AKUT’un da katılımı ile yoğun ve kalabalık bir faaliyete imza atıldı.

Özel Gürlife Hospital Başhekimi Dr. Ali Özdemir, yaptığı açıklamada: “Hastanemiz birinci yılını doldurdu. Bizler bu bir yıl içerisinde mecburi sarf ettiğimiz kağıtlara karşılık doğadan aldığımızı, doğaya geri verelim diye düşündük. Eskişehir ilinde görev yapan ve “Hayat Ağacımızın Bekçileri” hekimlerimiz için birer çam ağacı dikmek istedik. Doktorlarımız ve çalışanlarımızla bu güzel etkinliğe bir nefes de biz katalım dedik.” dedi.

Tüm Türkiye’de gerçekleştirilen ve Eskişehir halkının da büyük ilgi gösterdiği organizasyonda bir dünya rekoru kırılması hedeflenmiştir.