Ziyarette Mahmudiye Belediyesi'nin faaliyetleri, ilçenin sorunları ile çözüm önerileri dair karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Başkan Yılmaz Büyükerşen, "Mahmudiye Belediye Başkanımız İshak Gündoğan ile her zaman diyalog içerisindeyiz. Çalışkanlığı ve Mahmudiye'ye kazandırdığı güzel hizmetlerden dolayı Başkan Gündoğan'ı tebrik ediyorum. Başkan Gündoğan, Mahmudiye'yi güzelleştirdi. Halkıyla bütünleşen ve halkın isteklerine cevap verebilen bir belediye oluşturdu. Sosyal demokrat anlayış Mahmudiye ilçesinde fark ediliyor. Başkan Gündoğan'ın Mahmudiye'deki çalışmalarını beğeniyorum ve başarılar diliyorum" dedi.

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, "Mahmudiye Belediyesi'nin çalışmalarını yakından takip ettiğini ifade ederek "Mahmudiye Belediyesi'nde de sosyal demokrat belediyeciliğinin örnekleri görülüyor. Mahmudiye ilçesi Başkan Gündoğan ile hak ettiği yere geliyor. Başkan Gündoğan, Mahmudiye'de güzel çalışmalara imza atıyor. Kendisini tebrik ediyorum ve çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.

Mahmudiye Belediye Başkanı İshak Gündoğan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Nazik ziyaretlerinden dolayı Yılmaz Büyükerşen'e ve Kazım Kurt'a teşekkür ediyorum. Mahmudiye'de sosyal belediyecilik anlayışını benimsiyoruz ve ilçeyi çağdaş bir biçimde yönetmeye çalışıyoruz. Mahmudiye'yi mutlu ve huzurlu insanların yaşadığı bir ilçe haline getirebilmek için mücadele ediyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ve Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ile Mahmudiye'de yapılan ve devam eden projeler hakkında fikir alışverişi yaptık. Kanalizasyon çalışmalarının Mahmudiye'de hızla ilerlediğini, 2017 yılı içinde 27 dekar üzerinde imar planımızda pazaryeri olarak görünen, bir kısmı yeşil alan ve mesire alanı olarak düzenlemek istediğimiz bir arazimizin olduğunu ve buraya hem kapalı Pazar, hem soğan hali hem de sosyal tesis projelerimi ifade ettim. Mahmudiye'de atçılık faaliyetleri hakkında da bilgiler veren Gündoğan "Güzel ve verimli bir sohbet oldu. Yapmış olduğu ziyaret için Başkanlarıma çok teşekkür ediyorum" dedi.