CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer dün Porsuk Spor Salonu’nda oynanan Selkaspor ile Gümüşhane Belediyesi Hentbol karşılaşmasını izledi. Karşılaşma sonrasında Gümüşhane Belediyesi’ni de yenerek namağlup olarak Süper Lig’e çıkmayı garantileyen Selkaspor’u tebrik eden Çakırözer, sahaya inerek oyuncuları kutladı. Çakırözer, “Eskişehir’imize hentbolu sevdiren Beton Adamları kutluyorum. Bu yıl siftahı Selkaspor yaptı. Şimdi sıra Eskişehirspor ile Eskişehirbasket’imizde. 2017’de 3 şampiyonluk da bizim olacak! Üç takımımız da Süper Lig’de oynayacak” dedi.

Namağlup yoluna devam eden Beton Adamlar, dün Porsuk Spor Salonu’nda Gümüşhane Belediye ekibini konuk etti. Kendi evinde Gümüşhane Belediye ekibini 33-21 yenen Beton Adamlar Süper Lig’e çıkmayı garantiledi.

Dünkü karşılaşmada taraftarlar ile birlikte maçı izleyen Çakırözer, Selkaspor oyuncularını ve yöneticilerini tebrik etti. Çakırözer, “Beton Adamlar, kurulduğu ilk yılda büyük bir başarıya imza attı. Eskişehir’in gururu oldular. Karşılaşma gerçekten çok heyecanlıydı. Bu yıl futbolda Eskişehirsporumuz, hentbolda Selkaspor ve basketbolda Nesine.com EskişehirBasket bir üst lige çıkmanın hedefini koydu. Bunu ilk başaran Selkaspor oldu. Hentbol aşkına Eskişehirimizde mücadele veren takımımızı yürekten kutluyorum. Şimdi sıra Eskişehirspor ve EskişehirBaskette. Şuna inanıyorum ki bu yıl 3 takımımız da Süper Lig’e çıkacak” dedi.

SELKA ÖRNEK ALINMALI

Türkiye hentbol liglerinde bir takıma sponsor olan tek özel şirketin Eskişehir’li Selka Şirketi olduğunu belirten Çakırözer, “Eskişehir’imizin üretimine, ekonomisine katkı sağlayan Selka aynı zamanda spora verdiği destekle de önemli bir örnek teşkil ediyor. Selka Şirketinin kurucusu sevgili Selahattin Kaya ağabeyimizi ve Selkaspor’u kısa sürede başarıya ulaştıran oğulları Mert ve Yenal Kaya’ya tüm Eskişehirliler adına teşekkür ederim. Selka’nın verdiği desteğin tüm spor dallarında özel şirketlere örnek olmasını dilerim” diye konuştu.