Sağlık çalışanlarına özel giyim ürün çözümleri üreten Medikal Dolap, eşsiz tasarımları sağlık çalışanlarının ihtiyaçlarını karşılayan modellerle sunuyor. Sağlık çalışanlarının özellikle cerrahi alanda en çok ihtiyaç duyduğu giyim ürünleri olan desenli scrubslar, her şart altında konforlu olmalıdır.

Aynı zamanda sağlık sektöründe scrubslar, farklı renklerle farklı departmanları ve birimleri ifade edebilir. Her bir renk farklı görevi üslenen sağlık çalışanını gösterdiği gibi aynı zamanda sağlık çalışanları kendi taleplerine uygun biçimde arzu ettikleri renklerde scrubs da giyebilir.

Sağlık kuruluşunun taleplerine göre belirlenen scrubs renkleri, sağlık çalışanlarının birbirleri arasında kurduğu iletişim ve ilişkiyi belirler. Sağlık çalışanlarına özel giyim çözümleri geliştiren Medikal Dolap, geniş yelpazeli renk seçenekleriyle sunduğu scrubs modelleriyle her sağlık çalışanına konforu şıklıkla elde edebilme imkanı sunuyor.

Zengin Renk Çeşitliliği ile Sağlık Çalışanlarına Özel Tasarımlar

Zengin renk çeşitliliğiyle sağlık çalışanlarının ait oldukları birimlerine uygun giyim tarzı geliştirebilmesine imkan tanıyan Medikal Dolap, eşsiz tasarımları konfor dolu kullanımla bütünleştiriyor.

Yüksek standartta kumaş kalitesiyle sağlık çalışanlarına iş yaşamında konfor vadeden Medikal Dolap, renkli scrubs modellerinde farklı renk seçenekleri de sunuyor. Tek renkten oluşan renkli scrubs modelleri, kaliteli kumaş yapılarının yanı sıra tek renk şıklığını da bünyesinde barındırıyor.

Takım ya da alt ve üst parçaların ayrı ayrı satın alınabildiği renkli scrubs modelleri, kadın ve erkekler için farklı modellere ev sahipliği yapıyor. Kırmızı, yeşil, mavi, gri, zeytin yeşili, siyah renk seçenekleriyle sunulan renkli scrubs modelleri arasında her sağlık çalışanının bağlı bulunduğu birime uygun scrubsu tercih etmesi mümkün.

Liraklı Scrubs Modelleri ile Konfor ve Şıklık Bir Arada

Medikaldolap.com renkli scrubs koleksiyon farklı renk seçenekleriyle her tarza hitap etmenin yanı sıra farklı modeller arasında tercihte bulunabilme imkanı da sunuyor. Fermuar detaylarının yer aldığı renkli scrubslarında yanı sıra kadın ve erkekler için ayrı ayrı üretilen likralı modeller de bulunuyor. Üst düzey kumaş kalitesi, sağlık çalışanlarına özel çözümleri ve kreatif tasarımlarıyla Medikal Dolap, estetik ve konfor dolu bir giyim tarzı vadediyor.