Milli ve manevi değerlerimizin pekiştiği mübarek kurban bayramımızı tekrar bir arada kutlamanın huzuru ve mutluluğu içerisindeyiz. Dini bayramlarımız yardımlaşma, dayanışma, birlik ve beraberlik duygularımızı en yoğun hissettiğimiz, kendimize ve çevremize karşı sorumluluklarımızın farkına varmamızı sağlayan günlerdir. Özellikle de küreselleşen korona virüs pandemisi, insanlığın birlik, dayanışma, paylaşım ve hoşgörüye ne kadar çok ihtiyacı olduğunu bizlere bir kez daha gösterdi. Ülkemizi de derinden etkileyen zorlu salgın koşullarında ayakta durmaya çalışan işverenlerimiz ve çalışanlarımıza destek olmalı, ihtiyacı olandan yardım elimizi sakınmamalıyız. 
Alınan sıkı tedbirlerden normalleşmeye geçtiğimiz bu günlerde rehavete kapılmadan bayramımızı sevdiklerinizle sağlık içerisinde geçirmenizi, yolculuk yapacak vatandaşlarımızın trafik kurallarına uymalarını aşırı hız yapmayarak kendileri ve sevdiklerini riske atmamalarını rica ederim.,

Mübarek kurban bayramımızda kesilen kurbanlarımızın kabul olmasını, Ülkem ve tüm İslam dünyasının sağlık kaygısı olmadan sevdikleri ile bir arada nice bayramlar geçirmesini temenni eder, selam ve saygılarımı sunarım. Kurban Bayramımız mübarek olsun.