Sütlüce Mahallesi’nde bulunan merkezde düzenlenen yılbaşı programına Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç ile CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer de katıldı. Canlı Türk Sanat Müziği dinletisi ile başlayan etkinlikte deneyimli yurttaşlar dans ederek gönüllerince eğlendi. Burada Başkan Ataç da dansa katılarak vatandaşların yeni yıl coşkusuna ortak oldu. Etkinlikte daha sonra Başkan Ataç ve Milletvekili Çakırözer Yaşlı Konukevi sakinlerine yeni yıl hediyelerini takdim etti.

Burada bir değerlendirmede bulunan Başkan Ataç, “Deneyimli yurttaşlarımız ile birlikte yaklaşan yeni yılı karşılamak istedik. Onlarla birlikte geçirdiğimiz bu güzel vakitten ötürü ben çok mutlu oldum. Birlikte hem sohbet ettik hem de eğlendik. Onların yeri bizim her zaman başımızın üstü olmaya devam edecek. Büyüklerimizin rahatı ve refahı için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Etkinliğe katkı sağlayan 5 hayırsever vatandaşa teşekkür belgelerinin takdim edildiği etkinlik, yeni yıl pastasının kesilmesi ile son bulurken deneyimli yurttaşlar da Başkan Ataç’a ve belediye çalışanlarına teşekkürlerini iletti.