ESKİŞEHİR EĞİTİM-BİR-SEN. 2  Nolu şube olarak Kayseri  Merkez Talas İlçesi’nde 38 AB 180 plakalı halk otobüsünün sol tarafına yanaşan bir araçtaki canlı bombanın hain saldırısı sırasında şehit edilen askerlerimizin şehit oldukları yer olan durakta Eğitim Bir Sen 1 ve 2 Nolu Şubeleri olarak bu hain saldırıyı lanetlemek adına basın açıklaması yaptık.

EBS2 Nolu şube Başkanı Abdurrahman YILDIRM yaptığı açıklamada şunları ifade etti: “Güzel ülkemin... Bu kadim coğrafyanın yeniden dizaynı için bize diz çöktürmek isteyen emperyalistlere, bu hainlere karşı nerede olursa olsun biz varız ve buradayız demek için... Müslüman coğrafyasındaki kanı ve zulmü durdurmak için gece gündüz demeden çocuklarımıza bağımsız bir TÜRKIYE bırakmak adına... Bu cennet vatan için seve seve şehit olmayı bir onur madalyası olarak taşıyacağımızı tüm dünyaya haykırıyor ve haykırmaya devam edeceğiz.  Terör saldırılarıyla ülkemizi bölmek, parçalamak isteyen hain terör odakları ve onların destekçileri amaçlarına ulaşamayacaklar,  başaramayacaklar.” Dedi.

Daha sonra olay yerinde bulunan Kayserili vatandaşlarla beraber  dua ederek, terörü lanetleyerek, aynı durumun yaşanmaması temennisiyle ayrıldık.