Düzenlenen iftar yemeği Tepebaşı Belediyesi Engelliler Koordinasyon Merkezi’nin yanı sıra Eskişehir’de faaliyet gösteren Türkiye Sakatlar Derneği, İşitme Engelli Çocuğu Olan Aileler Derneği, Eskişehir Görme Engelliler Derneği, Umudun Çocukları Engelliler Derneği, Bedensel Engelliler Derneği, Eskişehir Özgereksinimliler Derneği, Otistik Çocuklar Farkındalık Derneği, Görme Engelliler Dayanışma Derneği, Sessiz Meleklerin Sesi Derneği, Eskişehir Engelliler Spor Kulübü ile Eskişehir İşitme Engelliler Koruma ve Kalkınma Derneği’nden yoğun katılım ile gerçekleşti.

Programda vatandaşlara hitap eden Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, herkesin Ramazan ayını kutlayarak, “İftar sofraları çok farklıdır. Ramazan’da yaşlısı genci, kadını erkeği, fakiri zengini aynı sofranın etrafında toplanır. Bu bereket paylaştıkça çoğalır. Biz de bu sebepten her yıl olduğu gibi bu Ramazan’da da her gün birkaç mahallemizde iftar etkinliği düzenliyoruz. Her gün farklı vatandaşlarımızla bu sofralarda bir araya geliyoruz. Ramazan’ın güzelliği de bu. Nice Ramazan aylarında, sağlık içinde birlikte olmamızı temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

Engelli bireyler ve aileleri, her Ramazan ayında olduğu gibi bu yıl da kendilerini bir araya getiren Başkan Ahmet Ataç’a ve Tepebaşı Belediyesi çalışanlarına teşekkür etti.