2019 Mart seçimlerinde Eskişehir’in Kırmızı Toprak Mahallesi Muhtarlığı görevine getirilen İsmail Sarıkaya, zor durumda olan vatandaşların imdadına yetişiyor.

Odunpazarı Belediyesi tarafından mahalleye kazandırılan modern muhtarlık hizmet binasında bugüne kadar çok sayıda dar gelirli vatandaşa çeşitli yardımlarda bulunan Sarıkaya, son olarak Büyükşehir Belediyesinden gönderilen tonlarca soğanı ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı.

2 yıldan beri görevde olduklarını ilfade eden Muhtar İsmail Sarıkaya, “Bu süreç içerisinde mahallemizde ikamet eden ihtiyaç sahibi ailelerimiz başta olmak üzere covid-19 salgını nedeniyle işini kaybeden vatandaşlarımıza kira, doğalgaz ve elektrik faturalarını hayır severlerin desteği ile ödemekteyiz. Ayrıca çok sayıda aileye de yine hayırsever vatandaşlarımızın verdiği yardımları ulaştırmaya devam ediyoruz. Odunpazarı Belediye Başkanımız Kazım Kurt’un sayesinde mahallemizin üst yapı çalışmaları tamamlandı. Kendisine mahalle sakinleri adına teşekkür ediyoruz. Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren birçok fabrikada 50 mahalle sakinimize iş imkanı sağladık. Geride kalan son 4 ayda 45 bin liralık yardımı ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırdık. Yardımlarımız devam edecek” şeklinde konuştu.