Eskişehir'de koronavirüs nedeniyle bir süredir Eskişehir Şehir Hastanesi'nde tedavi gören iş insanı İsmail Hakkı Öztekin, hayatını kaybetti. 59 yaşında vefat eden Öztekin, Eskişehir'de Demokrat Parti ve Doğru Yol Partisi'nin bir çok kademesinde görev aldı ve siyaset yaptı. Geçtiğimiz dönemlerde Eskişehir Ticaret Odası Başkan Yardımcılığı görevini üstelenen Öztekin, son olarak Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Tenis Kulübü Başkanlığı yapıyordu. 

Öztekin'in cenazesi 7 Haziran pazar günü öğle namazına müteakip Mahmut Sami Ramazanoğlu Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlanacak. 

"Korona illetinden kurtulamadı"

DP İl Başkanı Hüseyin Özcan Öztekin'in vefatının ardından başsağlığı mesajı yayımladı. Özcan "Arkadaşımız, dostumuz Hakkı Öztekin coronavirüs denen illetten kurtulamamıştır. Ailesinin, sevenlerinin ve Demokrat Parti camiamızın başı  sağ olsun. Mekânı cennet olsun. Üzüntümüz sonsuzdur" dedi. 

Eskişehirspor'dan taziye mesajı

Siyah Kırmızılı, Eskişehirspor kongre üyesi olan Öztekin'in vefatının ardından taziye mesajı yayımladı:

"Kulübümüz kongre üyelerinden, geçmiş dönem Yönetim Kurullarımızda yer almış değerli büyüğümüz İsmail Hakkı Öztekin'in vefatını üzüntü içerisinde öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabır ve baş sağlığı dileriz"

EOSB Başkanı Küpeli'den mesaj

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Nadir Küpeli, Öztekin'in vefatını "Sevgili dostum Hakkı Öztekin'i kaybettik. Kendisine Allah’tan rahmet sevenlerine baş sağlığı dilerim" ifadeleriyle duyurdu. 

ETO Başkanı Güler'den mesaj

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler de "Odamız Meclis Eski Başkan Yardımcısı İsmail Hakkı Öztekin vefat etmiştir. Merhum 07.06.2020 (yarın) öğle namazını müteakip M. Sami Ramazanoğlu Camii'nden son yolculuğuna uğurlanacaktır" dedi.