Eskişehir Ticaret Odası Eğitim ve Sosyal Hizmet Vakfı, Antalya ve Muğla’da yangın felaketi yaşayan vatandaşlarımıza yardım elini uzatmak için kampanya başlattı. Yardım kampanyası kapsamında, yangınlar sebebiyle evlerini kaybederek mağdur olan vatandaşlarımızın ihtiyaç duydukları ev eşyaları temin edilecek. Düzenlenen yardım kampanyasıyla yangın felaketi yaşayan vatandaşlarımızın öncelikli ihtiyaçları olan set üstü ocak, çekyat, yatak, baza ve buzdolabı gibi eşyalar temin edilecek. Kampanyaya katılmak isteyenler set üstü ocak için 400 TL, çekyat için 800 TL, yatak için 300 TL, baza için 460 TL ve buzdolabı için 2350 TL bağışta bulanarak mağdur olan ailelere destek olabilecek. 

Bağışlar 31 Ağustos tarihine kadar yapılabilecek

Yardım kampanyasına katılmak isteyenler, seçtiği paketi ve adedini belirterek “Eskişehir Ticaret Odası Eğitim ve Sosyal Hizmet Vakfı” isimli banka hesabına, TR08 0001 5001 5800 7285 0044 75 IBAN numarası aracılığıyla bağışta bulunabilecek. Bağışlar, 31 Ağustos 2021 tarihine kadar kabul edilecek. Bağış yaparak yardım kampanyasına katkıda bulunmak isteyenler 0 555 745 57 55 ve 0 533 349 07 87 telefon numaralarından da detaylı bilgi alabilecek.
ETO Başkanı Güler’den birlik ve destek vurgusu 

Yardım kampanyası hakkında değerlendirmede bulunan Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, yaşanan yangınlar nedeniyle tüm milletimizin yasa boğulduğunu kaydetti. Muğla’da ve Antalya’daki yangınların yaralarının birlikle, beraberlikle ve dayanışmayla daha kolay sarabileceğini belirten Güler, Eskişehir Ticaret Odası Eğitim ve Sosyal Hizmet Vakfı’nın da bu düşünceden yola çıkarak yardım kampanyası başlattığını dile getirdi.

Bağışlarla alınacak olan ev eşyalarının resmi kurumlarca belirlenen yangın mağduru ailelere teslim edileceğini belirten Güler, Eskişehirli iş insanlarının ellerinden geldiğince bu kampanyaya destek olacağını umduğunu ve bu sayede çok sayıda ailenin hayatına dokunulacağını söyledi.