AK Parti Eskişehir Milletvekili Günay'ın 14 Mart Tıp Bayramı mesajı şu şekilde; "Dünyayı etkisi altına alan Kovid-19'la mücadelede ilk günden itibaren en ön safta, gece gündüz çalışan sağlık çalışanlarımız bir yıldır büyük bir fedakarlık yapıyor. Bir can daha kurtarmak için ailelerinden uzakta yoğun bir tempoda çalışmak, her saniye riske maruz kalmak, bu mücadelenin daha ne kadar süreceğini bilmeden her güne aynı şekilde başlamanın ne demek olduğunu hiç düşündünüz mü? 

Evet, sözlerin yetersiz, teşekkürlerim yüzeysel kaldığı bir dönemde duygularımızı ifade etmek çok güç. Tek söyleyebileceğimiz tarih sizleri ‘kahramanlar’ olarak yazacak, verdiğiniz mücadele gelecek nesillere örnek olacak. 

Teşekkürümüzü sadece bir gün hatırlayarak değil, en büyük teşekkürümüzü kurallara uyarak yapabilir, tüm sağlık çalışanlarımıza en büyük desteği verebiliriz. Lütfen bireysel sorumluluğumuzu unutmayalım, her birey güvende, sağlıklı olmadan hiç kimse güvende olmayacak. 

Tüm hekimlerimizin ve sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını gönülden kutlar, en kısa zamanda normal yaşantımıza dönmeyi temenni ederim. Sağlıkla aldığımız her nefesin değerini bilelim, sağlık çalışanlarımızı hatırlayalım..."