Eskişehir'in Yeşiltepe Mahallesi'nde ikamet eden, evli ve bir çocuklu E.K. (39) ve D.K. (33) çifttinin arasını eve gelen fotoğraflı trafik cezası bozdu.

Geçtiğimiz günlerde E.K. ve D.K. çifttinin evlerine hız limitini aşan fotoğraflı trafik cezası geldi. Cezayı gören D.K., kocasının yanında başka bir kadının oturduğunu görünce adeta çılgına döndü. D.K., kadının kim olduğunu eşi E.K.'ya sordu. E.K.'ise "iş yerimizdendi, servis dolu olduğundan ayakta gitmesin diye durakta beklediğini gördüm ve ben iş yerine götürmüştüm. O ara cezayı yemişim, başka bir şey değil" dediğini ancak eşinin buna inanmadığı belirtti.

TARİH ve SAAT UYMUYORDU

D.K., eşinin söylediklerine inanmayıp, ceza tarihi ve saatini araştırdığında kocasının o saatte farklı bir vardiya saatinde çalıştığını gören genç kadın, eşini affetmedi ve boşanmak istediğini belirterek çocuğu ile birlikte annesinin evine gitti. Mağdur çapkın koca eşinden özür dileyerek eşini sevdiğini söylüyor ve boşanma davasından vazgeçmesini istiyor. D.K.'nın boşanma davası açıp açmayacağı ise henüz bilinmezken annesinin evindeki bekleyişi sürüyor. E.K., ise "gelen cezaya mı yanayım, giden eşimemi.? Aracımı satıp bari kurtulayım, yeter ki hayatımın anlamı bana geri gelsin" diyerek bekleyişini sürdürüyor.