İlçede yapılan Millet Bahçesi açılışını da gerçekleştiren Prof. Dr. Günay, ‘’İlçelerimizde vatandaşlarımıza hizmet için var gücümüzle çalışıyoruz. İlk günden beri takibini gerçekleştirdiğimiz millet bahçesi projemizin tamamlanmasının ardından bugün açılışını gerçekleştirmekten mutluluk duyuyorum. Cumhurbaşkanımıza, Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum’a, Belediye Başkanımız Menderes Durgut’a ve emeği geçen herkese Günyüzülü hemşerilerim adına teşekkür ederim. Sağlıklı günlerde kullanmalarını dilerim. Günyüzü gelişmeye, büyümeye devam edecek.’’ Şeklinde konuştu

PAZAR VE ESNAF ZİYARETİ

Prof. Dr. Günay her ilçe ziyaretinde olduğu gibi pazarı ve esnafı ziyaret etti. Esnafın öneri ve isteklerini dinleyen Günay, pazar ziyareti sırasında vatandaşlarla da sohbet etti. Prof. Dr. Günay, “Pandemi sonrası piyasanın bir noktada canlandığını görmek mutluluk verici. Ekonominin temel taşlarından bir tanesi esnaflarımız. Kendileriyle mevcut durum, önerileri ve istekleri konusunda sohbet ettik. Her geçen gün pandeminin etkilerini biraz daha geride bırakacağız. Hep birlikte her anlamda iyileşeceğiz. Esnafımızın yanındayız ve kendileri de bunu çok iyi biliyorlar. Esnafımızın anlayışı ve desteği için teşekkür ederim.” Şeklinde açıklamada bulundu.

KAYMAKAM VE BELEDİYE BAŞKANIYLA İLÇEDEKİ PROJELER HAKKINDA GÖRÜŞTÜ

Prof. Dr. Günay İlçe Kaymakamı Burak Akelleride ziyaret etti. Daha sonra Günyüzü Belediye Başkanı Menderes Durgutu da ziyaret eden Günay, “Sayın Kaymakamımız ve Belediye Başkanımızla her ilçemizde olduğu gibi bir araya geldik ve ilçemizdeki mevcut durum, potansiyel yatırımlar, vatandaşlarımızın istek ve önerileri konusunda görüş alışverişinde bulunduk. Her ilçemizin kendine özel ihtiyaçları var. Bunları not alıyor, takibini gerçekleştiriyoruz. Bu verileri dikkatle inceliyoruz ve ilgili kurum ve kişiler ile iletişimdeyiz. İlçelerimiz için daha yapacak çok işimiz var. Durmak yok çalışmaya devam.”şeklinde açıklamada bulundu.

YATIRIMLARI YERİNDE İNCELEDİ VE BİLGİ ALDI

Prof. Dr. Günay, ilçede yapılan önemli yatırımları da yerinde inceledi. Belediye Başkanı Menderes Durgut ve Günyüzü Kaymakamı Burak Akeller ile birlikte bir dükkan açılışı gerçekleştiren Günay, dükkan sahibine hayırlı ve bereketli işler diledi. Daha sonra Belediyeye ait otelin açılışını da gerçekleştiren Günay, “Belediyemizin yerelde hizmetleri çok değerli. Başkanımıza çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz. Burada kırsal kalkınmaya yönelik attığımız adımlara hız kazandırıyoruz. Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.’’ Şeklinde açıklamada bulundu.

GÖKPINAR BARAJINI ZİYARET ETTİ, BÖLGE MÜDÜRÜNDEN BİLGİ ALDI

Prof. Dr. Günay ilçe merkezindeki ziyaretleri ve açılışlar ardından Gökpınar Barajı’nı da ziyaret etti. Prof. Dr. Günaya DSİ Bölge Müdürü Kağan Şan eşlik etti ve gezi sonrası bir sunum ile Prof. Dr. Günay’ı çalışmalar hakkında bilgilendirdi. Prof. Dr. Günay, “İlk günden beri Gökpınar Barajı projesini takip ediyoruz. DSİ Genel Müdürümüz Kaya Yıldız ve Bölge Müdürümüz Kağan Şan ile sürekli iletişim halindeyiz. Su hayattır diyoruz ve suyu milletimiz ile buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Gökpınar Barajı’nın yapımıyla sağlanacak sulama kapasitesi ve teknik bilgiler ile alakalı daha önce de paylaşımlarda bulunmuştuk. Gökpınar Barajı ilçemiz, şehrimiz ve bölgemiz için çok önemli bir proje, devasa bir yatırım oldu. Başta Cumhurbaşkanımız ve Tarım ve Orman Bakanımız olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.’’ Şeklinde konuştu.