Başkan Gündoğan, Mahmudiye İlçesinde ikamet eden ve geçirdiği rahatsızlık nedeniyle yürümekte zorluk yaşayan Esat Yavuz’un akülü tekerlekli engelli aracı isteğini geri çevirmedi.

Başkan Gündoğan konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “İlçemizde yaşayan engelli vatandaşlarımızın engelsiz bir hayat sürmesini sağlamak bizlere mutluluk veriyor” dedi.

Gündoğan; “Mahmudiye Belediyesi olarak engelli vatandaşların yaşamla arasındaki engelleri kaldırmaya gayret ediyoruz. Bizler insanlarımızın mutluluğu için varız. Özellikle engelli vatandaşlarımızın yaşadığı sıkıntı ve sorunları yakından takip etmekteyiz. Onların yaşadığı sıkıntıları çözüme kavuşturmak, ihtiyaçlarını gidermek yaşamlarını kolaylaştırmak bizim asli görevimizdir. Bugüne kadar bu inançla hareket ettik. Esat amcamız bizden akülü tekerlekli engelli aracı istemişti. Bizde hiç vakit kaybetmeden bu talebi yerine getirdik. Çok uzun zamandır dışarı çıkamıyormuş. İnşallah bundan sonra dışarı çıkacak. Hepimiz gibi gezecek, dolaşacak, ihtiyaçlarını giderecek. Esat amcamıza sağlıklı, sıhhatli uzun ömürler diliyorum” dedi.

 

Kendisine verilen akülü tekerlekli araçtan oldukça memnun kalan Esat Yavuz; “Şu anda çok mutluyum, çok sevinçliyim. Yürüme engelim olduğum için akülü tekerlekli araca ihtiyacım vardı. Dışarı çıkmakta zorlanıyordum. Başkanımız İshak Gündoğan’a bu konuda istekte bulundum. Bana hemen yardımcı oldu. Başkanımız sayesinde dışarı çıkma şansım olacak. Rabbim Başkanıma hayırlı ömür nasip etsin.  Bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan Başkan Gündoğan’a teşekkür ediyorum” dedi.