Genel kurul toplantısına sendika üyeleri, Eskişehir MHP İl Başkanı Kadir Bıyık. Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, sendika ocak, oda ve sivil toplum kuruluşu başkanları katıldı.

Türk Eğitim - Sen Eskişehir 1 No'lu Şubesi'nin 6'ncı olağan genel kurulu, bir dakikalık saygı duruşu ile başladı ve hep birlikte İstiklal Marşı söylendi. Divan Teşekkül ettirildi. Divan Başkanlığına İsmail Türk, divan üyeliklerine Hasan Sezer ve Burçin Bıyık seçildiler. Türk Eğitim - Sen Eskişehir 1 No'lu Şubesi Başkanı Haydar Urfalı açılış konuşmasında: ''Şimdiye kadar çok sayıda kurumları ayrı ayrı ziyaret ettik. Ziyaretlerimiz esnasında üyelerimizin sorunlarını dinledik. Sorunların çoğuna çözüm yolları bulduk. Ayrıca ilçelerimizdeki eğitim kurumlarını da ziyaret ettik'' diye ifade etti.

Yönetim ve denetleme kurulu çalışma raporları okundu ve okunan raporlar oy birliği ile kabul edildi. Seçimlere geçildi. Haydar Urfalı tekrar güven tazeleyerek, Türk Eğitim - Sen Eskişehir 1 No'lu Şubesi başkanı oldu. Yapılan seçim sonuçlarına göre: Asil Yönetim kuruluna: Haydar Urfalı, Kamuran Arıkan, Süleyman Çelik, Sezgin Sarı, İlhami Öner, Murat Erokutan, Kamil Görgün seçildiler. Denetim Kurulu asil üyeliklerine: Mehmet Akdağlı, Nihat Çöken, Hilmi Gültekin, Ayten Emir Hatipoğlu, Burhan Gençtürk seçildiler. Disiplin Kurulu asil üyeliklerine: Ahmet Düzdağ, Harun Sever, Gökçe Erdem, Bayram Uysal, Hüseyin Cantürk seçildiler. Üst kurul delegelerine: Haydar Urfalı, Kamuran Arıkan, İlhami Öner seçildiler.