Orta, Dede, Paşa ve Cunudiye Mahallelerinde yaşayan ihtiyaç sahiplerine yönelik başlatılan uygulama kapsamında, Tarihi İstasyon Köftecisini adeta bir aşevine dönüştüren yetkililer, hazırlanan yemekleri özel ve hijyenik kaplarda vatandaşlara ulaştırıyor. 

Hayırseverlerin büyük desteğini alan uygulamada hedeflerinin her gün daha çok ihtiyaç sahibi aileye ulaşmak olduğunu kaydeden yetkililer, kısa süre içerisinde büyük destek aldıklarını vurguladılar.
Konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada her Ramazan olduğu gibi bu Ramazanda da ihtiyaç sahiplerinin yanında olduklarını belirten Orta Mahalle Muhtarı Erdal Gürdoğan, hayırseverlerin kendilerine büyük destek sağladığını vurgulayarak, sunulan hizmet kapsamında her gün 150 pidenin de ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldığını belirtti.

Evlerinden çıkamayacak durumda olan ailelerin evlerine kadar yemek servisi yaptıklarını kaydeden Odunpazarı Tanıtım Grubu Başkanı Oral Büyüksarı ise hedeflerinin Ramazan süresince 4500 kişiye iftar yemeği sunmak olduğunu ifade etti.

“Yüzler Paylaşmakla Güler” sloganıyla çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Leyla Aytöre ise sunulan hizmetin önemine dikkat çekerek, farklı mahallelerden de talep aldıklarını, imkânları ölçüsünde diğer mahallelere de iftar yemeği desteği sağladıklarını kaydetti.